Σούπερ 16χρονο ταλέντο απέκτησε η Σάντος – Η νέα μεγάλη ελπίδα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου (VIDEO)

Ακόμα μια μεταγραφική επιτυχία κατέγραψε η Σάντος, το τμήμα σκάτουτινγκ της οποίας αποδεικνύεται ότι διαθέτει στελέχη με… «μεγάλα μάτια».

Η ομάδα των Πελέ και Νεϊμάρ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη νέα μεγάλη ελπίδα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, τον 16χρονο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, γνωστό και με το προσωνύμιο «Γκάμπιγκολ», βάζοντας ως ρήτρα αποδέσμευσης 50 εκατομμύρια δολάρια.

Η Σάντος βγήκε νικήτρια από τον ανταγωνισμό με άλλες σπουδαίες ομάδες, ευρωπαϊκές και βραζιλιάνικες, οι οποίες επίσης «ορέγονταν» τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

«Είμαστε ευτυχείς για την κατάληξη, επειδή η οικογένειά μας υποστηρίζει τη Σάντος», δήλωσε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Βαλντεμίρ Σίλβα Αλμέιδα στη «Globoesporte» και συνέχισε: «Πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν γι΄ αυτόν, αλλά είμαι χαρούμενος που ο Γκάμπριελ πήγε στη Σάντος».

Η συμφωνία επιτεύχθηκε λίγους μήνες αφότου η Σάντος είχε εξασφαλίσει, σε υψηλή τιμή, έναν συνομήλικο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και συμπαίκτη του Μπαρμπόσα, τον Βίκτορ Αντράντε.

Ο «Γκάμπιγκολ», που είναι αυτή τη στιγμή πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Παίδων με 9 γκολ, έχει ήδη πολλές χορηγικές συμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της Nike. «Είναι εκείνο που ήθελα, από τότε που ήμουν 8 ετών. Έχω ακόμα πολλά να μάθω, αλλά θέλω να προπονηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο για να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα.

{youtube width=”610″ height=”400″}jom2yxLxXQ8{/youtube}

Σχόλια