Εντατική δουλειά στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο

Οχτακόσια παιδιά προπονούνται εδώ και τρεις εβδομάδες σε όλη την Κύπρο με απώτερο σκοπό να ακολουθήσουν τη βήματα του 13χρονου Γ. Γερολαίμου που εντάχτηκε στα αγωνιστικά τμήματα των πειραιωτών.

Καθώς τα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο ετοιμάζονται για την έναρξη της νέας σεζόν σε περίπου έναν μήνα από τώρα, οχτακόσια (800) παιδιά ηλικιών 5-15 χρόνων προπονούνται εντατικά με τον δαφνοστεφανομένο έφηβο στο στήθος, προετοιμαζόμενα για την απαιτητική αγωνιστική χρονιά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Παράλληλα γίνεται και μία σειρά από φιλικούς αγώνες.

Στόχος των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς είναι η «σταδιακή δημιουργία μιας πραγματικά άρτια οργανωμένης και σωστά στελεχωμένης Ποδοσφαιρικής Σχολής»

Σε πλήρη δράση εδώ και τρεις εβδομάδες βρίσκονται και τα έντεκα κλιμάκια των Πειραιωτών στην Κύπρο: τρία σε Λευκωσία και Λεμεσό, δύο σε Λάρνακα και Πάφο και ένα στην ελεύθερη Αμμόχωστο, ωστόσο, εγγραφές μπορούν να γίνονται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου μέσω του παγκύπριου αριθμού εξυπηρέτησης 77778300.

«Τα παιδιά μας δουλεύουν εντατικά σε εξαιρετικές γηπεδικές συνθήκες, υπό την καθοδήγηση καταρτισμένων διπλωματούχων προπονητών, με στόχο όχι τη διάκριση αλλά τη σωστή εκμάθηση των μυστικών των μπάλας αλλά και των κανόνων του fair play» σημειώνει ο Χρίστος Κωνσταντίνου, εκ των υπευθύνων των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς για ολόκληρη την Κύπρο.

«Απώτερος σκοπός είναι και άλλα παιδιά να βαδίσουν στα χνάρια του Γιάννη Γερολαίμου και να ενταχθούν στα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού Πειραιώς». Από φέτος ο 13χρονος Λεμεσιανός ποδοσφαιριστής θα ζει στην Αθήνα και θα προπονείται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Επενδύοντας στη συνεχή επιμόρφωση των προπονητών ο Ολυμπιακός Πειραιώς διοργανώνει στου Ρέντη εκπαιδευτικό σεμινάριο για προπονητές. Εκεί θα βρεθούν προπονητές και από τα έντεκα κλιμάκια των ερυθρόλευκων στην Κύπρο.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για το νέο πρωτάθλημα το διήμερο 20-21 Οκτωβρίου οι ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Λάρνακα θα πραγματοποιήσουν τουρνουά. Για πληροφορίες και συμμετοχές στο 77778300.

Τέλος, εντός των επόμενων εβδομάδα θα κατέβει για ακόμα μία φορά στην Κύπρο ο Γιώργος Αμανατίδης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να επιθεωρήσει τη λειτουργία των κλιμακίων αλλά και να καθορίσει τις γενικές γραμμές δράσης και τις δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν μέσα στη σεζόν.

Οι έδρες της ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο:
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
– Γήπεδο ΑΟΛ (Λακατάμια).
– Ροτσίδιον Στάδιο (Μάμμαρι).
– Αθλητικές εγκαταστάσεις ιδιωτικής σχολής Forum (Νήσου).

ΛΕΜΕΣΟΣ
– Αθλητικό Κέντρο Premier (Γερμασόγεια).
– Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΤΕΠΑΚ (Πρώην ΓΣΟ).
– Αθλητικό Κέντρο Wembley (Ύψωνας).

ΛΑΡΝΑΚΑ
– Αθλητικό Κέντρο «Καμάρες», κοντά στον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού.
– Αθλητικές Εγκαταστάσεις LFC (Λειβάδια).

ΠΑΦΟΣ
– Αθλητικό Κέντρο Sportivo (Περιοχή Πετρίδια).
– Κοινοτικό Στάδιο Τάλας.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ
– Αθλητικές Εγκαταστάσεις Δήμου Αγίας Νάπας.

Σχόλια