Οι τελικές προεπιλογές της Εθνικής Κ15 – Κλήθηκαν σε τουρνουά 75 98άρηδες

Με ένα διήμερο τουρνουά που θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά από τις 29/4 έως και την 1/5 ολοκληρώνονται οι τελικές προεπιλογές για τη σύσταση της Εθνικής Ομάδας Κ-15.

Στο τουρνουά θα αγωνιστούν συνολικά 75 παιδιά, τα οποία έχουν χωριστεί τυπικά σε τέσσερεις ομάδες.

Στον πάγκο της Εθνικής Κ-15 θα κάτσει ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Ελευθεριάδης, ενώ τις ομάδες της Νότιας, της Κεντρικής και της Βόρειας Ζώνης θα προπονήσουν οι Χαράλαμπος Ζελενίτσας-Νεκτάριος Πανταζής, Θοδωρής Παχατουρίδης και Κώστας Τσάνας-Βασίλης Γεωργόπουλος, αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

1ος αγώνας – Μ. Δευτέρα 29/4/2013, 15:30 Εθνική Κ15-Ομάδα Κεντρικής Ζώνης

2ος αγώνας – Μ. Δευτέρα 29/4/2013, 18:00 Ομάδα Βόρειας Ζώνης-Ομάδα Νότιας Ζώνης

3ος αγώνας Μ. Τετάρτη 1/5/2013, 09:30 Ηττημένος 1ου αγώνα-Ηττημένος 2ου αγώνα

4ος αγώνας Μ. Τετάρτη 1/5/2013, 11:30 Νικητής 1ου αγώνα-Νικητής 2ου αγώνα

Τη Μ. Τρίτη τα παιδιά θα επισκεφτούν τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Θοδωρής Ελευθεριάδης: «Είμαι απολύτως ικανοποιημένος από την πορεία που διανύσαμε στην πρώτη μας προσπάθεια σύστασης της Εθνικής Κ-15, καθώς στέφθηκε από επιτυχία»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κ-15 Θοδωρής Ελευθεριάδης δήλωσε απολύτως ικανοποιημένος στην πρώτη προσπάθεια σύστασης της Εθνικής Κ-15 και τόνισε ότι ανυπομονεί για τη νέα χρονιά, όταν θα κάνουν το επόμενο βήμα στο πλάνο, εντάσσοντας σε αυτό τα διεθνή φιλικά παιχνίδια καθώς και την αξιολόγηση των παιδιών που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Ελευθεριάδη:

«Κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν πραγματοποιήσαμε πέντε συγκεντρώσεις, δίνοντας για πρώτη φορά την ευκαιρία σε παιδιά 14 ετών να έρθουν σε επαφή με το πνεύμα και τη φιλοσοφία της Εθνικής Ομάδας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε θεωρητικό επίπεδο.

Σε αυτό το διήμερο τουρνουά θα δούμε 75 παιδιά επιπλέον και θα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι έχουμε αποκτήσει μια πλήρη εικόνα των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που διαθέτει η Ελλάδα σε αυτές τις ηλικίες.

Είμαι απολύτως ικανοποιημένος από την πορεία που διανύσαμε στην πρώτη μας προσπάθεια σύστασης της Εθνικής Κ-15, καθώς στέφθηκε από επιτυχία.

Σχόλια