Από τη Δήμητρα/Απόλλων στην ΑΕΚ, ο 13χρονος Θανάσης Καλτσάς

Ο 13χρονος Καλαμπακιώτης ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας της Δήμητρας/Απόλλων, Θανάσης Καλτσάς, έγινε πλέον μέλος των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της Δήμητρας/Απόλλων:

Από την Ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλων στην ΑΕΚ ο 13χρονος Θανάσης Καλτσάς.

Ένα από τα μεγάλα ταλέντα αλλά και ένας από τους πιο αγαπητούς αθλητές της Ακαδημίας της Δήμητρας ο Θανάσης Καλτσάς κατάφερε να κάνει και αυτός το μεγάλο βήμα σε μικρή ποδοσφαιρική ηλικία κερδίζοντας μια θέση στα τμήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Θανάσης είναι γεννημένος το 2003, αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και ξεχωρίζει για την αγωνιστικότητά του, την εξαιρετική φυσική του κατάσταση και τη δυναμική παρουσία του στο χώρο του κέντρου.

Παιδί χαμηλών τόνων απέδειξε πως με το ταλέντο και σε συνδυασμό με την θέληση του για δουλειά μπορεί να πετύχει. Ο Καλτσάς είναι ακόμη ένας αθλητής από την ιδιαίτερα αξιόλογη «φουρνιά» των γεννηθέντων 2002-2003 της Ακαδημίας της Δήμητρας που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του τόσο σε μεγάλα τουρνουά με την ομάδα της Δήμητρας αλλά και με την ομάδα της ΕΠΣ Τρικάλων.

Το έντονο ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΑΕΚ κατέληξε σε συμφωνία και με την συγκατάθεση των γονιών του ο Θανάσης βρίσκεται στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ όπου θα αγωνίζεται μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στη Δήμητρα, Μενέλαο Τσιαχματιώτη.

Το Δ.Σ. της Δήμητρας/Απόλλων, οι υπεύθυνοι και οι προπονητές του Θανάση, του εύχονται με υγεία, ενθουσιασμό και πολύ δουλειά να δει όλα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του να γίνονται πραγματικότητα.

Σχόλια