Υπογράφει η ταλεντάρα – Ο νέος Σάντσες της Άρσεναλ [VIDEOS]

Και ενώ το μέλλον του Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ είναι αβέβαιο, οι «κανονιέρηδες» εντόπισαν, δοκίμασαν και τώρα υπογράφουν συμβόλαιο με τον 18χρονο Χιλιανό, Μαρσέλο Αλέντε.

Ο μόλις 18 χρονών Μαρσέλο πέρασε για τρίτη φορά δοκιμαστικά στην Άρσεναλ και πλέον η αγγλική ομάδα μπορεί να υπογράψει το νέο ταλέντο που ανακάλυψε. Ουσιαστικά η απόφαση ήταν ειλημμένη, όμως οι κανόνες στην Αγγλία δεν επιτρέπουν την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου σε ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών.

Ο νεαρός άσος έχει ήδη προπονηθεί με την πρώτη ομάδα και οι εντυπώσεις τόσο του τεχνικού επιτελείου, όσο και των μελλοντικών συμπαικτών του, ήταν άκρως θετικές.

Μάλιστα του βγάλανε ήδη το παρατσούκλι «Chile», γεγονός που φανερώνει πως οι ικανότητές του θα τον κρατήσουν για αρκετά χρόνια στο Λονδίνο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μαρσέλο έρχεται από τις ακαδημίες Κομπρεόλα, απ’ όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα και ο σούπερ σταρ της Άρσεναλ, Αλέξις Σάντσες.

Έτσι λοιπόν βρετανικά δημοσιεύματα δεν άργησαν να παρομοιάσουν τις περιπτώσεις των δύο Χιλιανών. Ακόμη πιο σημαντικό όμως είναι πως συγκρίσεις γίνονται και για το στυλ παιχνιδιού των δύο συμπαικτών, από την επόμενη χρονιά.

Σχόλια