Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Καραγεώργης!

Στους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά είναι έτοιμος να ενταχθεί ο 19χρονος πρώην αμυντικός του Διγενή, των μικτών Δωδεκανήσου και σήμερα επαγγελματίας της Καλλονής.

Για το δεύτερο και μεγαλύτερο, σε σχέση με το πρώτο, άλμα στη σταδιοδρομία του είναι έτοιμος ο Αντώνης Καραγεώργης. Ο γεννημένος στις 15 Μαΐου 1997 αμυντικός εξαργύρωσε το 2013 την εξαιρετική παρουσία του στο Διγενή και κυρίως, στις μικτές ομάδες της Δωδεκανήσου, με μεταγραφή στην ομάδα Κ-17 της Καλλονής.

Έκτοτε η εξέλιξή του ήταν ακόμα καλύτερη, σε σημείο που τον περασμένο Δεκέμβριο προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου της Μυτιλήνης, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.

Μάλιστα, δεν άργησε να κάνει το ντεμπούτο του, καθώς στις 6 Ιανουαρίου αγωνίστηκε ως αλλαγή στην νίκη της Καλλονής επί του ΠΑΟΚ με 2-1, για το κύπελλο Ελλάδας.

Το ταλέντο και η πρόοδος του Αντώνη Καραγεώργη δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Πειραιώς, οι οποίοι εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο νεαρός άσσος, ο οποίος επέστρεψε στη Ρόδο για να κάνει τις διακοπές του,  θα ταξιδέψει στις 19 Ιουλίου στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις τελευταίες λεπτομέρειες και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του. Πρόθεση των «ερυθρολεύκων» φέρεται να είναι η εκ νέου παραχώρηση του Καραγεώργη στην Καλλονή, με τη μορφή δανεισμού.

Πηγή:rodiaki.gr

Σχόλια