Ξεπερνούν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές, στο ID camp – Mainz 05 Try out!

Απίστευτος είναι ο αριθμός των νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο ID camp – Mainz 05 Try out, στην Αθήνα που διοργανώνει η εταιρία Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Το ID camp – Mainz 05 Try out θα λάβει χώρα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Star Sport Club, από την Παρασκευή 12 Μαΐου έως και την Κυριακή 14  Μαΐου 2017, και δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 10 έως 21 ετών. 

Με ανακοίνωσή της η εταιρία Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.), έκανε γνωστό, ότι, ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Σύμφωνα με την εταιρία, πέραν των Βρετανών διεθνούς φήμης προπονητών που έχουν προσκληθεί, θα δώσουν το παρόν Scouters και προπονητές από πολλές ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euro Sports Football Activities:

«Η Euro Sports Football Activities ευχαριστεί όσους έως τώρα δήλωσαν συμμετοχή και σας πληροφορεί ότι ελάχιστες θέσεις έχουν ακόμη απομείνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο συγκεκριμένο αντικείμενο των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών.

Δεκάδες παιδιά έως σήμερα έχουν κάνει μέσω της  ESFA το όνειρό τους πραγματικότηταΑνάδειξη ταλέντων, δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης (στο ηλικιακό τους γκρουπ), συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, είναι μερικές από τις δράσεις της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ!!!

Οι στόχος που έχει θέσει η Euro Sports Football Activities για το τριήμερο των δοκιμαστικών Παρασκευή 12 Μαΐου έως και την Κυριακή 14  Μαΐου 2017 είναι:

  • Επιλογή ποδοσφαιριστή/ών που θα να μεταβεί/ούν για 5 μέρες απευθείας στην Mainz 05 στα αγωνιστικά τμήματα του ηλικιακού τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.
  • Επιλογή του/ων καλύτερου/ων ποδοσφαιριστή/ών που θα να μεταβεί/ούν για 4 μέρες απευθείας στις συνεργαζόμενες ομάδες με την Mainz 05 στα αγωνιστικά τμήματα του ηλικιακού τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.
  • Προεπιλογή ποδοσφαιριστών που θα να μεταβούν και να συμμετάσχουν στο «EuropeanFinalSelection», που θα διεξαχθεί στην Πολωνία, όπου οι επιλεγέντες νεαροί ποδοσφαιριστές από όλη την Ευρώπη, θα δοκιμαστούν και θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο, για κάποια ομάδα από Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία, Κύπρο και Ελλάδα. Το συγκεκριμένο Try Out θα παρακολουθήσουν σκάουτερ ομάδων από τις παραπάνω χώρες και οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν θα ενταχθούν απευθείας στις ομάδες που θα τους επιλέξουν, στο ηλικιακό τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.
  • Προεπιλογή ποδοσφαιριστών που θα  μεταβούν και θα συμμετάσχουν στο τελικό στάδιο επιλογής στο Bitburg  Germany στις 26-27 και 28 Μαΐου προκειμένου να διεκδικήσουν μια υποτροφία σπουδών σε ένα από τα πολλά επίσημα συνεργαζόμενα με την Euro Sports Football Activities ltd πανεπιστήμια της Αμερικής! Αυτοί που θα επιλεγούν στο Βitburg θα μεταβούν στην Αμερική με τις εξής παροχές:
    • Επαγγελματικό συμβόλαιο ποδοσφαιριστή/USA
    • Πληρωμένη Πανεπιστημιακή μόρφωση
    • Πληρωμένα όλα τα έξοδα (Διαμονή, διατροφή, Μεταφορές)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Facebook: Euro Sports Football Activities

E-mail: ajvd66@gmail.com

Mob: +30 694 2532 275 & +30 693 2439 680

Σχόλια