Ξεκίνησε την προετοιμασία της, η Εθνική Ελπίδων U19 – Στην αποστολή ο Αθανασακόπουλος αντί του Μπότου

Η Εθνική Ελπίδων ξεκίνησε την προετοιμασία της για τους εκτός έδρας αγώνες της με τη Λευκορωσία (08/09) και την Κύπρο (12/09) για τα προκριματικά του EURO U21. 

Κλήθηκε στην αποστολή, ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος (γεν. 2001) του Παναθηναϊκού, αντί του Ιωάννη Φοίβου Μπότου, ο οποίος υπέστη θλάση στο τελευταίο ματς της Γκο Αχεντ Ιγκλς. Δείτε όλη την αποστολή με κλικ ΕΔΩ.

Στο epo.gr μίλησαν διεθνείς Κώστας Τζολάκης και Λευτέρης Λύρατζης.

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελπίδων Κώστας Τζολάκης δήλωσε για τους αγώνες με τη Λευκορωσία και την Κύπρο:

“Είναι δύο σημαντικά και κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια στα οποία θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός και δίνουμε παιχνίδια, υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και θα πρέπει να το διατηρήσουμε και να βασιστούμε σε αυτό στο μικρό διάστημα της προετοιμασίας μας. Αυτή τη στιγμή εστιάζουμε στον αγώνα με τη Λευκορωσία, θέλουμε το αποτέλεσμα εκεί και μετά θα ασχοληθούμε με αυτόν της Κύπρου. Προέχει να πάμε καλά στο πρώτο ματς. Ωστόσο και η Κύπρος φυσικά και θέλει προσοχή, ας μην ξεχνάμε ότι στο πρώτο παιχνίδι δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη και μείναμε στο 0-0”.

Ο Λευτέρης Λύρατζης επίσης αναφέρθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της Εθνικής Ελπίδων και μάλιστα με έμφαση:

“Το κλίμα δεν είναι απλώς καλό, θα το χαρακτήριζα οικογενειακό. Μάλιστα, θα το καταλάβουν άμεσα και τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα, τα οποία πολύ γρήγορα θα ενσωματωθούν καθώς θα συμβάλλουμε και οι παλιότεροι σε αυτό. Επίσης είμαστε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, καθώς κάποιοι από εμάς έχουμε αρχίσει και έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας. Όπως τονίζει και ο προπονητής μας στις συζητήσεις μας, βλέπουμε τα ματς ένα ένα, οπότε αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με τη Λευκορωσία. Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε το γεγονός ότι το διάστημα που δουλεύουμε ως ομάδα είναι μικρό, και να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό σημείο στους αγώνες. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στη Λευκορωσία και μετά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στην Κύπρο”.

Σχόλια