Εκτέλεσε τρεις φορές το πέναλτι και αποβλήθηκε! (VIDEO)

Πριν από λίγες μέρες έγινε στο Λασίθι της Κρήτης ο τελικός της ΕΠΣ ανάμεσα στην Αναγέννηση Ιεράπετρας και στην ΑΕ Λακωνίων και εκεί σημειώθηκε η πιο αστεία αποβολή που έχει υπάρξει.

Συγκεκριμένα, οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στην κανονική διάρκεια και στην παράταση και έτσι έλυσαν τις διαφορές τους στην διαδικασία των πέναλτι. Ο Νίκος Ζανταλής της Αναγέννησης έστησε την μπάλα απέναντι από τον τερματοφύλακα Νίκο Μουρτζάκη πήρε φόρα, σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως ο διαιτητής ζήτησε επανάληψη γιατί δεν είχε δώσει εντολή για την εκτέλεση.

Ο Ζανταλής έστησε ξανά την μπάλα και εκτέλεσε ξανά δίχως να πάρει εντολή από τον διαιτητή με αποτέλεσμα αυτή την φορά να δεχτεί κίτρινη κάρτα. Την τρίτη φορά, ο Ζανταλής περίμενε τον διαιτητή και αφού ακούστηκε το σφύριγμα, πήρε φόρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Χαρούμενος όπως ήταν ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Ιεράπετρας, έβγαλε την φανέλα του να πανηγυρίσει με τον διαιτητή να του δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον αποβάλει.

Να σημειωθεί ότι ο Ζανταλής ανέλαβε να εκτελέσει το τέταρτο στην σειρά πέναλτι και ενώ το σκορ ήταν 3-2 υπέρ της Αναγέννησης, η οποία κατέκτησε τελικά το τρόπαιο με 8-7 στα πέναλτι.

Δείτε το βίντεο

{youtube width=”615″ height=”400″}N72lDaQf9wU{/youtube}

Σχόλια