Τουρνουά ελληνοτουρκικής φιλίας, στην κατηγορία U15, στην Τουρκία (1-5 Οκτ)

Τουρνουά ελληνοτουρκικής φιλίας, στην κατηγορία U15, διοργανώνει η Ελληνική εταιρία Yellowfields,  σε συνεργασία με την Τουρκική ομάδα της Altinordu. Το Football-Academies.gr θα καλύψει το τουρνουά στην Τουρκία.

Η Yellowfields σε συνεργασία με την ομάδα της Altinordu , διοργανώνουν το “KaliMerhaba U15 Cup”, ένα Ελληνο-Τουρκικό τουρνουά φιλίας, για παιδιά κάτω των 15 ετών (Κ15).

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Altinordu , στην Σέλτσουκ Εφέσου, από 1 έως 5 Οκτωβρίου, όπου εκεί θα φιλοξενηθούν  κάποιες από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες των δύο χωρών καθώς και μια ισπανική.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι:

Από την Ελλάδα: Α.Ε.Κ, Ατρόμητος, Παναθηναικός, ΠΑΟΚ.

Από την Τουρκία: Altinordu , Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor.

Από την Ισπανία: Athletic Bilbao.

Τις επόμενες ημέρες ενδέχεται  ανακοινωθούν ακόμα κάποιες ομάδες.

Η διοργάνωση, εκτός του αγωνιστικού ενδιαφέροντος που θα έχει, λόγω των πολύ ποιοτικών ομάδων που θα λάβουν μέρος,  προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να γνωρίσουν στοιχεία  και έθιμα του Τούρκικου πολιτισμού, να ξεναγηθούν στα μνημεία και να γευτούν τις ιδιαίτερες τοπικές γεύσεις της γειτονικής χώρας.

Το μεγαλύτερο και πρώτο σε επισκεψιμότητα ενημερωτικό site των Ακαδημιών της Ελλάδας, το Football-Academies.gr θα βρεθεί στη γείτονα χώρα και θα καλύψει το τουρνουά, προσκεκλημένο από την εταιρία Yellowfields και την ομάδα της Altinordu.

Η YellowFields πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που είναι γνωστό ότι προσφέρει, αναδεικνύεται ως η καλύτερη και εγκυρότερη εταιρία στο χώρο διοργανώσεων, του αθλητικού τουρισμού και γενικά των αθλητικών εκδηλώσεων στη χώρα μας, έχοντας ως γνώμονα πάντα την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Ο Founder/Ceo της YellowFields Νίκος Λεμονής δήλωσε στο Football-Academies.gr

«Στόχος της Yellowfields, με το συγκεκριμένο τουρνουά στην Τουρκία, είναι να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, που θα καταστήσουν εφικτή την διοργάνωση του επόμενου τουρνουά στην χώρα μας, με σκοπό οι ξένες ομάδες να γνωρίσουν τον Ελληνικό πολιτισμό και τη φιλοξενία μας».

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια