Παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο υπεύθυνος ακαδημιών Γιώργος Τσέλιος λόγω… Επστάιν

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Τσέλιος αποτελεί παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης λόγω της ανάμειξής του στη μεταγραφή του Ντένις Επστάιν.

Ο Ντένις Επστάιν αναμένεται τις επόμενες ώρες να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Κέρκυρα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Γιώργος Τσέλιος που τον εκπροσωπεί, ενημερώθηκε από τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης ότι τελειώνει η μεταξύ τους συνεργασία.

Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος ακαδημιών της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ο οποίος είχε αναλάβει τα καθήκοντά του, μόλις πριν 2 εβδομάδες, ενόχλησε τους ανθρώπους της ομάδας η ανάμειξή του στην υπόθεση της μεταγραφής του Γερμανού εξτρέμ.

Ετσι, μετά και την ανακοίνωση της ΑΕΛ, ο Μονεμβασιώτης αποφάσισε την απομάκρυνσή του από τα καθήκοντά του.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΑΕΛ, για το εν λόγω θέμα

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε επαφή για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Επστάιν.

Χθες το μεσημέρι ο τεχνικός διευθυντής κ. Θωμάς Κυπαρίσσης δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν κύριο εν ονόματι Μεϊδάνη, ο οποίος κατοικεί στην Τρίπολη και είναι παλαιός ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω, λέγοντάς του ότι είναι στη Λάρισα ο ποδοσφαιριστής Επστάιν, ο οποίος κάθισε για καφέ ταξιδεύοντας για Θεσσαλονίκη και μετέπειτα στη Γερμανία.

Στη συνάντηση εμφανίστηκε ένας ιδιαίτερα ευτραφής κύριος εν ονόματι Τσέλιος (ο γνωστός Τσέλιος του Απόλλωνα Σμύρνης), τον οποίο ο κ. Κυπαρίσσης δεν γνώριζε και μόλις πληροφορήθηκε ποιος είναι δεν κάθισε καθόλου μαζί του.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και ουδέποτε στην ΠΑΕ ΑΕΛ συζητήθηκε θέμα μεταγραφής του Επστάιν. Καλά θα κάνουν οι managers να αφήσουν την ΑΕΛ έξω από τα παιχνίδια τους γιατί θα διαψεύδονται κατηγορηματικά».

Σχόλια