Πέρασε με επιτυχία το trial στη Μπολόνια ο 16χρονος Βασίλης Κίναλης!

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία ανταποκρίθηκε ο 16χρονος πορτιέρο της ομάδας Κ17 του Ατρόμητου, Βασίλης Κίναλης, στη δοκιμασία που τον υπέβαλε η Μπολόνια στο προπονητικό της κέντρο.

Το όνομα του 99άρη ταλαντούχου τερματοφύλακα της ομάδας Κ17 του Ατρόμητου, μπήκε στο «καρνέ» της ιταλικής ομάδας μέσα από το σκάουτινγκ που έκαναν εκπρόσωποι της στην Ελλάδα και το επόμενο βήμα της ιταλικήε ομάδας ήταν να στείλει επίσημη πρόσκληση στην περιστεριώτικη ΠΑΕ με την οποία ζήτησε την άδεια για να τον δοκιμάσει για μια εβδομάδα σε προπονήσεις.

Όπως έχει κάνει και με άλλους παίκτες στο παρελθόν, αλλά και με τον Κίναλη τον περασμένο Ιούλιο που δοκιμάστηκε από τη Λάτσιο, ο Ατρόμητος συνηγόρησε για το δοκιμαστικό στη Μπολόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 16χρονος τερματοφύλακας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της Μπολόνια, που μίλησαν για το ταλέντο του με τα καλύτερα λόγια.

Απλά την παρούσα περίοδο το βάρος των Ιταλών έχει πέσει πάνω στη σωτηρία της επαγγελματικής ομάδας, γι’ αυτό και ίσως τον Ιανουάριο να μην κάνουν κάποια κίνηση για πρόταση στον Ατρόμητο.

Ωστόσο το καλοκαίρι δεν αποκλείεται η Μπολόνια να επανέλθει και να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κίναλη.

Σχόλια