Τουρνουά Ειρήνης και Φιλίας

Από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου 2012 η μεικτή Σχολών ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και η Σχολή στη Μυτιλήνη θα συμμετάσχουν στο τουρνουά της Λέσβου.

Στην ακριτική Λέσβο θα βρεθεί μεικτή ομάδα αποτελούμενη από αθλητές των Σχολών ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ελαιώνα, Βάρης, Ταύρου και Αλίμου όπου μαζί με την Σχολή στη Μυτιλήνη θα συμμετάσχει στο «Τουρνουά Ειρήνης & Φιλίας».

Η διοργάνωση πραγματοποιείται και χορηγείται εξ’ ολοκλήρου από την οικογένεια Τρύφων, η οποία έχει στενούς δεσμούς με το νησί και υποστηρίζει τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Η ονομασία της διοργάνωσης ως «Τουρνουά Ειρήνης & Φιλίας» έχει έντονο συμβολισμό, καθώς στους αγώνες θα συμμετάσχουν τέσσερεις ελληνικές και δύο τουρκικές ομάδες αποτελούμενες από νεαρούς αθλητές γεννημένους το 1996 και 1997.

Στόχος του τουρνουά είναι η καλλιέργεια του πνεύματος καλής γειτονίας, αθλητικού πολιτισμού και ειρηνικής συνύπαρξης με την γειτονική Τουρκία, καθώς και την ανταλλαγή ευχάριστων και πολύτιμων αθλητικών εμπειριών μεταξύ των παιδιών.
Σε αυτή την προσπάθεια αρωγός είναι και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την συμμετοχή των αθλητών από τις Σχολές Ποδοσφαίρου.

Στους αγώνες, εκτός από την μεικτή ομάδα των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θα συμμετάσχουν η ομάδα του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ο ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ και τα ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ (Σχολή Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Μυτιλήνης) και οι τουρκικές ομάδες AYVALIKGUCU SPOR και KOUCUKKOY SPOR.

Οι αγώνες θα γίνουν από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου στο Αθλητικό Κέντρο «OLYMPICO» που βρίσκεται στο δάσος της Νεάπολης Μυτιλήνης, σε γήπεδα 7×7 και 5×5 με τάπητα 4ης γενιάς.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επικροτεί τέτοιες πρωτοβουλίες και ενέργειες και παροτρύνει και άλλους συλλόγους να συμμετάσχουν σε αντίστοιχες διοργανώσεις, όπου θα βρουν σύμμαχο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Ευχόμαστε καλή διασκέδαση στους αθλητές μας και στους γονείς τους!

Αναλυτικές πληροφορίες για το τουρνουά θα δημοσιευθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Σχόλια