ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Πρεμιέρα την Τρίτη το τουρνουά του Δικτύου Σχολών στο Λουτράκι – Το πρόγραμμα του τουρνουά

Tις πύλες του ανοίγει την Τρίτη (30/6), το 1ο Τουρνουά Soccer Schools, που διοργανώνει το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά.

Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Τάκη Μιχαλέτου και θα διεξαχθεί στα γήπεδα Λουτρακίου (Θώδειο), Ισθμίων και Αγίων Θεοδώρων. Μετέχουν 12 ακαδημίες στην συντριπτική τους πλειοψηφία μέλη του δικτύου των σχολών του Ατρόμητου.

Περισσότερα από 500 παιδιά συμμετέχουν  σε ένα τουρνουά γνωριμίας μεταξύ των τεχνικών επιτελείων των συνεργαζόμενων σχολών  και των ποδοσφαιριστών τους που ανήκουν πλέον στην «οικογένεια» του Ατρόμητου. Θα  αξιολογηθούν από τους υπεύθυνους του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου μέσα σε πνεύμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας εν όψει της ολοκλήρωσης της σεζόν 2014 – 15.

Το τουρνουά την ευθύνη του οποίου έχει ο Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών Τόλης Αποστόλου θα διεξαχθεί με την άμεση στήριξη του Δήμου Λουτρακίου, ιδιαίτερα  του Δημάρχου Γεωργίου Γκιώνη, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Τάσου Σακελλαρίου και του Προϊστάμενου του Τμήματος Αθλητισμού Αργύρη Παναγιώτη.

Σημαντικό ρόλο στην καλύτερη οργάνωση του τουρνουά έχουν οι ακαδημίες Ελλάς Βέλου και Νέα Αθλούπολη που ανήκουν στο Δίκτυο Σχολών του Ατρόμητου, ο ΑΟ Λουτρακίου καθώς και το «Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο».

Δείτε και εκτυπώστε το πρόγραμμα του τουρνουά ανά γήπεδο κάνοντας κλικ εδώ

Δείτε και εκτυπώστε το πρόγραμμα του τουρνουά ανά ηλικιακή κατηγορία κάνοντας κλικ εδώ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Α’ ΗΜΕΡΑΣ ΑΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

(κάντε κλικ πάνω στο πρόγραμμα για να το δείτε μεγαλύτερο)

ΛΟΥ
ΑΓΙΟΙ ΘΕςΟΔΩΡΟΙ
ισθμνια

Τμήμα Ειδήσεων football-academies.gr

Σχόλια