Τον Γιάννη Βιδάλη από την ΑΕΚ, πήρε στον ΑΟ Ζευγολατιού, ο Μιχάλης Βλάχος

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πλέον προπονητής Μιχάλης Βλάχος, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Ζευγολατιού, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, ως νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία από την Κορινθία.

Ο Μιχάλης Βλάχος επέλεξε ένα από τα υποσχόμενα ταλέντα της περσινής Κ20 της ΑΕΚ να πάρει μαζί του στην ομάδα, τον οποίο τον γνωρίζει καλά, τόσο ως σκάουτερ της ΑΕΚ, όσο και ως προπονητής στην Κ16 της ΑΕΚ, όπου συνεργάστηκαν.

Ο λόγος για τον διεθνή με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων, Γιάννη Βιδάλη, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας και κάνει το βήμα για το αντρικό ποδόσφαιρο, αν και ηλικιακά θα μπορούσε να αγωνιστεί άλλη μια σεζόν στην Κ20 της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Ζευγολατιού:

“Ανακοινώνουμε σήμερα την έναρξη συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Βιδάλη. Είναι γεννημένος το 1997 αριστερός οπισθοφύλακας και μας έρχεται από την U20 της ΑΕΚ.

Έχει αγωνισθεί ως βασικός στην εθνική νέων,  είναι από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Στέλιου Μανωλά και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του χαρακτηρίζεται ως ικανότατος ποδοσφαιριστής για την κατηγορία.

Είναι προσωπική επιλογή του προπονητή μας Μιχάλη Βλάχου και εμείς απλά τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του προσπάθεια και πάντα υγεία.”

Σχόλια