Θεοδόσης Μαχαίρας: «Να κερδίσω την εμπιστοσύνη του Χιμένεθ»

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, Θεοδόσης Μαχαίρας, μίλησε για τις συμβουλές που του έδωσε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Ο γεννημένος στις 9 Μαΐου 2000, ελπίζει να κερδίσει και τον Μανόλο Χιμένεθ, όπως είχε συμβεί με τον Μάσιμο Καρέρα.

Αναλυτικά, ο 20χρονος άσος μίλησε για:

Τη συνεργασία με Καρέρα και Χιμένεθ: «Σίγουρα με βοήθησε πολύ ο κ. Καρέρα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα μέχρι τώρα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες και του νέου προπονητή, να τα πάω καλά και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του. Μου τόνισε να πηγαίνω συνεχώς στο ένας με έναν, γιατί θεωρεί ότι έχω καλά στοιχεία, και μου είπε να παίζω χωρίς φόβο».

Τη νίκη επί του Παναιτωλικού: «Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε στο τελευταίο ματς τον Παναιτωλικό. Ψυχολογικά μας ανεβάζει πάρα πολύ αυτή η νίκη, γιατί προερχόμασταν από συνεχή κακά αποτελέσματα. Ελπίζω από εδώ και πέρα η ομάδα να παρουσιάζει τον καλό της εαυτό και να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Το ματς με τη Λαμία: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι και εκτός έδρας. Πιστεύω όμως πως είναι στο χέρι μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα τα καταφέρουμε. Τον εαυτό μας έχουμε κυρίως να αντιμετωπίσουμε. Σε ορισμένα παιχνίδια έχουμε καλή απόδοση, αλλά τιμωρούμαστε με ένα γκολ και μετά γίνονται πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, να μη δεχτούμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη».

Σχόλια