«Θέλουμε διάκριση στο UEFA Youth League»!

Ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας Κ17 του Ολυμπιακού Γιάννης Νικοπολίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού. Διαβάστε τι είπε ο «ήρωας» του τελικού.

Ο… Λέων του Ολυμπιακού, που κλείνει τον Αύγουστο 17 χρόνια ζωής, ο Γιάννης Νικοπολίδης μίλησε στο olympiacos.org για την εμπειρία των αγώνων στην Τρίπολη, για την κατάκτηση της κούπας αλλά και για τα όνειρα του για διάκριση στο Youth League της επόμενης περιόδου.

«Το πρωτάθλημα είναι ο δευτερεύον στόχος. Ο πρώτος είναι η εξέλιξη μας και να παίξουμε στην μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού.

Αυτό το πρωτάθλημα δεν σημαίνει πολλά για τον Ολυμπιακό, αλλά σημαίνει πολλά για εμάς.

Θα παίξουμε στο Youth League που είναι μια διοργάνωση που έχουμε δει παίκτες να παίζουν και μετά να ανεβαίνουν στις πρώτες ομάδες, και θα προσπαθήσουμε να διακριθούμε. Ανυπομονούμε.

Είδαμε ένα ένα τα παιχνίδια εδώ στην Τρίπολη. Το πρώτο ήταν παιχνίδι εκδίκησης, αν μπορώ να το πω αυτό, αφού είχαμε χάσει στο Κ-15 στον τελικό, και θέλαμε να τους αποκλείσουμε τώρα από τον τελικό. 

Μετά στον τελικό με τον Αστέρα υπήρχε κούραση αφού είχαμε παίξει πάλι παράταση. Τα πόδια δεν άντεχαν, ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν μια ωραία εμπειρία και πολύ δυνατά παιχνίδια”, δήλωσε αρχικά  ο νεαρός τερματοφύλακας ο οποίος απέκρουσε ένα πέναλτι στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ και άλλα δυο στον τελικό με τον Αστέρα, και συνεχίζοντας τις δηλώσεις του αφιέρωσε το πρωτάθλημα στην μητέρα του:

Αυτό το πρωτάθλημα το αφιερώνω στην μαμά μου, που με πίστεψε στο -13 που ήμασταν και ήξερε πως θα το πάρουμε, και εκεί ψηλά”. 

Σχόλια