Τάσος Θέος: «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε»

Με την ευκαιρία της κλήσης των ποδοσφαιριστών, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάσος Θέος σκιαγραφεί τους στόχους της Εθνικής Νέων στους επερχόμενους αγώνες του 2ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Πάτρα και στη Ναύπακτο 10-16/11/2021.

“Θεωρώ πως έχει γίνει μία αρκετά καλή προεργασία με φιλικούς αγώνες και προπονήσεις, ώστε η ομάδα να κάνει βήματα προόδου στον τομέα της ομοιογένειας. Οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σε αγώνες εθνικών ομάδων μετά από μακρά αποχή και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι γι αυτό, όπως άλλωστε όλοι όσοι συμμετέχουμε στην U19.

Πρόκειται για ένα σύνολο που διαθέτει ταλέντο, όμως οι ατομικές ικανότητες θα πρέπει να συνδυαστούν με το ομαδικό πνεύμα ώστε να έρθουν οι επιτυχίες.

Και η τύχη τα έφερε έτσι που σχεδόν τα ίδια παιδιά επιστρέφουν στις ίδιες πόλεις, στην Πάτρα και στη Ναύπακτο, όπου δύο χρόνια πριν πέτυχαν, ως Εθνική Παίδων, μια σπουδαία πρόκριση, αλλά η συνέχεια του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. Ελπίζουμε λοιπόν ότι όπως και τότε, θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας και να περάσουμε στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος”.

Σχόλια