Τα δύο ελληνόπουλα, τα δύο… μαγκάκια, που πονάνε και… κλαίνε για την φανέλα, διέπρεψαν!!!

Οι Έλληνες, ταλαντούχοι πιτσιρικάδες, που πονάνε και… κλαίνε για την φανέλα!

Δυο πιτσιρικάδες από την Κ20 του Ολυμπιακού έκαναν ευρωπαϊκό ντεμπούτο. Ο 98άρης Πάνος Ρέτσος ως βασικός και ο 97άρης Γιώργος Μανθάτης ως αλλαγή. Οι Πειραιώτες οφείλουν να ασχοληθούν ουσιαστικά μαζί τους.

Παναγιώτης Ρέτσος. Ετών 18. Πρεμιέρα στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό. Δεν του φάνηκε. Ούτε… ψαρωμένος ούτε τίποτα. Κυρίως ως δεξί μπακ έδωσε τις.. μάχες του. Έκανε λάθη; Φυσικά. Ποιός δεν κάνει και ειδικά στην ηλικία του. Είχε όμως πολλά τρεξίματα, μεγάλη προσπάθεια, μπόλικες κερδισμένες… μονομαχίες και εισέπραξε δικαίως το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, που φώναξε ρυθμικά το όνομά του. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει τον… Ρέτσο του. Όπως θέλει να βλέπει… ενδεκαδάτο κάθε ταλαντούχο πιτσιρικά και ας κάνει λάθη. Και σίγουρα τον προτιμάει από τον οποιονδήποτε ξένο.

Γιώργος Μανθάτης. Ετών 19. Και γι’ αυτόν πρεμιέρα, με την ομάδα στην Ευρώπη. Μπήκε και… ξεσήκωσε το γήπεδο με τις ατομικές του ενέργειες και τις πλαγιοκοπήσεις του. Και βεβαίως και πολύ σωστά αποθεώθηκε. Είναι απορίας άξιο βέβαια, γιατί με αυτό το ρόστερ που έχει στα άκρα ο Ολυμπιακός δεν παίζει βασικός ο πιτσιρικάς. Μπήκε στο 100΄και έκανε όσα δεν είχε κάνει ο Πάρντο και ο Σεμπά μαζί σε όλο το διάστημα.

Και στο τέλος είδαμε, τα δύο ερυθρόλευκα… μαγκάκια, τα δύο πιτσιρίκια, να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρόκριση μαζί με τον Καμπιάσο. Που τους έδειχνε σαν να λέει, αυτή είναι η επόμενη γενιά. Μία γενιά ελληνόπουλων που πονάνε και… κλαίνε για την φανέλα.

Αξίζει να θυμηθούμε πως μία εβδομάδα πριν είχε πέσει στα… βαθιά ο Θανάσης Ανδρούτσος. Και στον Μπέντο αξίζουν πολλά εύσημα γι’ αυτές τις κινήσεις…

Σχόλια