Σύντομα ξεκινούν οι προπονήσεις στη Football League – Θετική φέρεται η επιτροπή και για Γ’ Εθνική σε 15 μέρες

Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων εξετάζει το αίτημα για επιστροφή του αθλητισμού στην κανονικότητα και φέρεται να απάντησε θετικά στην Football League.

Σε αναμονή ανακοινώσεων από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, και της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η Football League ετοιμάζεται να αρχίσει προπονήσεις.

Όπως έγινε γνωστό, χωρίς να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο ακόμη, το μεσημέρι της Παρασκευής 12/2, οι λοιμωξιολόγοι φέρεται να έχουν απαντήσει θετικά στο αίτημα της συγκεκριμένης κατηγορίας από την οποία υπάρχει δέσμευση για τήρηση αυστηρών πρωτόκολλών.

Οι 20 ομάδες της Football League (δύο όμιλοι των 10) αναμένεται να αρχίσουν προπονήσεις από τη Δευτέρα 15/2 ενώ η σέντρα θα οριστεί σε διάστημα 25 ημερών, δηλαδή στις 10 Μαρτίου, ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα «εξπρές», κορωνοϊού επιτρέποντος. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα αποφασιστούν προσεχώς. Θα πραγματοποιηθούν αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές, προκειμένου η διοργάνωση να ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο.

Σε ό,τι αφορά τη Γ’ Εθνική η επιτροπή φέρεται να είναι θετική ώστε να δοθεί το πράσινο φως σε 15 μέρες και το πρωτάθλημα να επανεκκινήσει μέχρι τέλη του Μαρτίου, για να προλάβουν τις ημερομηνίες και να προλάβει να ολοκληρωθεί.

Παραμένει πάντως, άγνωστο, τι απόφαση έχει παρθεί για τα υπόλοιπα αθλήματα.

Σχόλια