ΚΕΡΚΥΡΑ: Δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών, για ένταξή τους στην Ακαδημία

Με ανακοίνωσή της η Σχολή ποδοσφαίρου του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, γνωστοποιεί προς όλα τα σωματεία του νησιού τη διεξαγωγή δοκιμαστικών, που θα γίνουν στο Αθλητικό Κέντρο Γαζάτικα.

Τα δοκιμαστικά αφορούν  παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη από το 2000 έως το 2002 και τελική επιδίωξη είναι η στελέχωση των τμημάτων υποδομής της Κέρκυρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κέρκυρα 29/12/2015
Προς: Πρόεδρο και Δ.Σ. Σωματείων
Θέμα: Δοκιμαστικά αθλητών Ά Φάση.

Κύριε Πρόεδρε, μετά την έναρξη της συνεργασίας της Σχολής μας με την ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ, ενεργοποιούμε τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό που έχουμε ήδη ανακοινώσει, με σκοπό να ανακαλύψουμε το ταλέντο και τον ποδοσφαιρικό πλούτο που κρύβει το νησί μας!!! Έτσι λοιπόν, σας ενημερώνουμε πως για το 2ήμερο 2-3 Ιανουαρίου, οργανώνουμε τεστ δοκιμής νέων παικτών για παιδιά που γεννήθηκαν από το 2000-2002.

Την ευθύνη όλης της διαδικασίας θα έχουν οι προπονητές της Σχολής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ και της ομάδας U19.Για τις ηλικίες 2000-2002 από το πρωί τις 10:00 έως τις 15:30 στο Αθλητικό Κέντρο Γαζάτικα. Με την τελική επιδίωξη την στελέχωση των τμημάτων υποδομής της Ομάδας, σας καλούμε να ενθαρρύνετε τα νέα παιδιά της ομάδα σας, να συμμετάσχουν στη διαδικασία που προτείνουμε παραπάνω και να δουν ως μία ευκαιρία να κριθούν το ταλέντο, οι δυνατότητες και οι ποδοσφαιρικές και λοιπές ικανότητες που διαθέτουν.
Είμαστε στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες που θα θέλατε.

Υ.Γ. Χωρίς έγγραφη άδεια από το Σωματείο σας, ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να μπει στην διαδικασία των δοκιμαστικών.

Φιλικά
Ο Υπεύθυνος Υποδομών
Νίκος Χρυσικόπουλος

Ο Δ/ντης της Σχολής
Καρπατσέλης Βαγγέλης

Σχόλια