SUPERGOAL F.C και GPS/SEE Valencia Mesogeia – Mια πρότυπη Ακαδημία στα Μεσόγεια

Η πρότυπη Ακαδημία ποδοσφαίρου “SUPERGOAL” με έδρα στα Καλύβια Αττικής ανοίγει για 15ο συναπτό έτος τις πύλες της και ξεκινάει τις εγγραφές της για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Μία σεζόν που αναμένεται να είναι συναρπαστική αφού οι συνεργασίες και το πλάνο λειτουργίας της Ακαδημίας είναι πολύ υψηλού επιπέδου, και δεν υστερεί σε τίποτα, συγκριτικά με τη λειτουργία των Ακαδημιών των μεγάλων επαγγελματικών ομάδων.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το “SUPER GOAL” συνεχίζει να είναι μέλος ενός από τα καλύτερα προγράμματα ανάδειξης ταλέντων πανευρωπαϊκά, του GPS/SEEVALENCIA CF SOCCER PROGRAM, που λειτουργεί φυσικά υπό την αιγίδα της ομώνυμης ομάδας.

Μέσα από το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται η μεθοδολογία GPS One Vision που σκοπό έχει να μεταδώσει την κουλτούρα και την τεχνογνωσία της Valencia Club deFutbol σε όλες τις επίλεκτες Ακαδημίες που συνεργάζονται μαζί της ανά τον κόσμο.

Στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος η ηλικιακή κατηγορία των 2004 του “SUPER GOAL”  εκπροσωπεί την GOLDEN TEAM Κ16 και αποτελείται από επίλεκτους αθλητές που εκπροσωπούν την GPS/SEE VALENCIA ΜΕΣΟΓΕΙΑ στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Η ομάδα ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, μία προετοιμασία που θα διεξαχθεί σε άκρως επαγγελματικό πλαίσιο, με διπλές προπονήσεις στα γήπεδα του Αγίου Κοσμά και του Κουβαρά, με την τεχνική καθοδήγηση του πολύπειρου Τεχνικού Διευθυντή της Aκαδημίας Κώστα Ζέρβα.

Το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης των επίλεκτων έχει αναλάβει η πολύ γνωστή πανελληνιονίκης του άλματος επί κοντώ Αφροδίτη Σκαφίδα, με την συμμετοχή της  στο τεχνικό team να αποτελεί μία πολύ σημαντική προσθήκη, προσδίδοντας ποιότητα στην προετοιμασία της ομάδας.

Το team του “SUPER GOAL”, έχει πλαισιωθεί με φυσιοθεραπευτή, ψυχολόγο και διατροφολόγο οι οποίοι θα υλοποιήσουν ένα πλήρες πρόγραμμα υποστήριξης των νεαρών αθλητών με σκοπό οι προπονήσεις να διεξάγονται μέσα σε ένα απόλυτα επαγγελματικό και ασφαλές περιβάλλον.

Επίσης το “SUPER GOAL” ανέλαβε από φέτος την διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του “Α.Ο ΚOYΒΑΡΑ” η οποία εντάχθηκε στο μεγαλύτερο και αρτιότερο αθλητικό πρόγραμμα για αθλητές έως 13 ετών, το πρόγραμμα ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ, που συμμετέχουν συνολικά 128 ακαδημίες από όλους σχεδόν τους νομούς της Ελλάδας και βασικό στόχο έχει μέσα από μια σειρά σημαντικών δράσεων και πρωτοβουλιών να αναδείξει τις βασικές αρχές του αθλητισμού δηλαδή το σεβασμό, το ευ αγωνίζεσθε, την αφοσίωση και την ομαδικότητα.

Η πρότυπη ακαδημία ποδοσφαίρου “SUPERGOAL”, είναι μια Ακαδημία με υψηλά στάνταρ λειτουργίας, άριστη ποιότητα υπηρεσιών και θέληση να επενδύει συνεχώς ώστε οι νεαροί ποδοσφαιριστές της να βρίσκονται πάντα στο υψηλότερο επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις εγκαταστάσεις του SUPERGOAL θα βρείτε το μοναδικό γήπεδο στα Μεσόγεια με  χλωροτάπητα τελευταίας γενιάς πιστοποιημένο με FIFA PRO, με οικολογικό καουτσούκ, μοναδικό  στην Ελλάδα.

ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ

Η Ακαδημία φέτος όπως και κάθε χρόνο είναι σε αναζήτηση ταλέντων, με τις εγγραφές να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στόχος είναι η ανεύρεση παιδιών που να μπορούν να πλαισιώνουν τα επίλεκτα τμήματα της Ακαδημίας και τα οποία θα λάβουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν, τόσο στην Ισπανία, όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Πληροφορίες

Τηλέφωνο-Fax επικοινωνίας: 6987495555, 22990–47436

Website: www.supergoal.com.gr

Facebook: supergoal goal

Διεύθυνση: Λεωφ. Προφάρτας και Χρ. Ράπτη, Καλύβια Αττικής, Τ.Κ 19010, Τ.Θ 221

Σχόλια