Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Πρότυπη Ακαδημία SUPER GOAL – Τη Δευτέρα 14/9 αρχίζουν οι προπονήσεις!

Γράφει ο Γιάννης Βαλμάς

Μια ακαδημία πραγματικά πρότυπη, συναντήσαμε στην επίσκεψή μας, στα Καλύβια (Θορικού) Αττικής.

Πρόκειται για την ακαδημία SUPER GOAL, όπου γνωρίσαμε νέους ανθρώπους με μεράκι, όρεξη για δουλειά και γνώσεις, με τις οποίες καθοδηγούν τα παιδιά και τους μαθαίνουν σωστό ποδόσφαιρο.

Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι ήδη τέσσερα παιδιά από την Ακαδημία, έχουν μεταγραφεί στην ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, με την οποία το SUPER GOAL έχει συνάψει συνεργασία εδώ και περίπου 9 χρόνια. Επίσης ένας νεαρός ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας έχει επιλεγεί από τη Μίντλεσμπρο, καθώς το SUPER GOAL συνεργάζεται επίσης με την Αγγλική ομάδα.

Μεγαλύτερη αξία για την Ακαδημία, έχει η συνεχής βελτίωση των παιδιών, να εκπαιδεύονται από παιδαγωγούς προπονητές,  να παίρνουν σημαντικές εμπειρίες, να χαίρονται και να είναι ευτυχισμένα, μαθαίνοντας και παίζοντας ποδόσφαιρο.

Όλοι οι άνθρωποι που συναντήσαμε στην Ακαδημία, πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι μέσα από το οποίο τα παιδιά στοχεύουν, αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, διασκεδάζουν και διαμορφώνουν μια ισορροπημένη προσωπικότητα.

Τα ηλικιακά τμήματα της ακαδημίας αποτελούνται από παιδιά ηλικίας 5-15 ετών και χωρίζονται ανά δύο έτη, ενώ συμμετέχουν κάθε χρόνο σε τοπικά και όχι μόνο πρωταθλήματα και τουρνουά, και τα μικρότερα στο πρωτάθλημα σάλας.

Τα παιδιά της Ακαδημίας, προπονούνται σε σύγχρονο χώρο, με άριστο  εξοπλισμό και σ’ ένα χώρο που σέβεται  απόλυτα τον αθλητή, τον γονιό και το παιδί . Ψυχή της Ακαδημίας είναι η ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη του SUPER GOAL κυρία Έφη Δελή.

Δείτε παρακάτω κάποια επιπλέον σημαντικά στοιχεία για το SUPER GOAL

Το SUPER GOAL, μπαίνοντας στον 11ο χρόνο λειτουργίας της σχολής ποδοσφαίρου, αναβαθμίζεται κάθε χρόνο και δημιουργεί υπηρεσίες, αυξάνοντας τη δυναμική του στο χώρο των ακαδημιών.

  • Έχει συνάψει επίσημη συνεργασία με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΩΝ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ από το 2006 έως σήμερα.
  • Εντάχθηκε ως η πρώτη ακαδημία στο Διεθνές πρόγραμμα της YOUTH SOCCER DEVELOPMENT που σαν στόχο της έχει να συμβάλει στην ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου, καθώς και στις δυνατότητες αξιολόγησης των ικανοτήτων των παιδιών, από Ελληνικές και ξένες ομάδες.
  • Είναι η πρώτη ακαδημία στην Ελλάδα που δημιούργησε και θα καθιερώσει 2 φορές το χρόνο festival ποδοσφαίρου από την αγγλική ομάδα MIDDLESBROUGH με επιλογή ταλέντων από τους προπονητές της MIDDLESBROUGH.Το προγραμματισμένο trial για την νέα αγωνιστική σεζόν είναι τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2015 και τον ΙΟΥΝΙΟ του 2016.
  • Είναι η πρώτη ακαδημία στην Ελλάδα που έγινε επίσημο μέλος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (WORLD MINI FOOTBALL ASSOCIATION) που εδρεύει στην Ελβετία. Επίσης εντάχθηκε στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ και θα συμμετάσχει στα πανελλαδικά πρωταθλήματα αυτής, ενώ θα δημιουργήσει και τμήμα αποκλειστικά για κορίτσια.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Η ανάπτυξη των ποδοσφαιρικών φυτωρίων, η διαπαιδαγώγηση των αθλητών γύρω από τις αξίες που πρεσβεύει ο υγιής αθλητισμός, της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού, μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία, πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ SUPER GOAL

1. Ασφαλιστική κάλυψη

2. Οδοντιατρική κάλυψη σε συμβεβλημένα οδοντιατρεία

3. Πρόγραμμα της YOUTH SOCCER DEVELOPMENT με στόχο τη συνεχής ανάπτυξη και αξιόλογηση του αθλητή

4. Καταγραφή επιδόσεων τους σε πανελλαδική βάση δεδομένων

5. Καρτέλα ατομικής αξιολόγησης αθλητών

6. Συμμετοχή ταλαντούχων αθλητών σε δοκιμαστικά με τη συμμετοχή κορυφαίων ελληνικών και ξένων ομάδων

7. Δυνατότητα παρακολούθησης παρουσιών, επιδόσεων και αξιολογήσεων αθλητών από τους γονείς τους, μέσα από πανελλαδικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα ακαδημιών στο οποίο θα έχουν πρόσβαση.

8. Συμμετοχή αθλητών σε πανελλαδικά τουρνουά αλλά και πρωταθλήματα εντός Αθηνών.

9. Κάρτα αθλητή

10. Οικογενειακή κάρτα μέλους

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξειδικευμένη προπόνηση τεχνικής

Στο SUPER GOAL διδάσκεται εξειδικευμένη προπόνηση τεχνικής, ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Ατομική τεχνική

Έξτρα προπονητικές μονάδες αποκλειστικά για τους τομείς της ατομικής τεχνικής, των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων των αθλητών με σκοπό την ατομική τους βελτίωση και το επίπεδο εκμάθησης και ανταγωνιστικότητας τους.

Τμήμα κοριτσιών

Το SUPER GOAL, δημιουργεί τμήμα κοριτσιών με στόχο την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου. Υπεύθυνη ανάπτυξης του ευρωπαϊκού γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα (world mini football association)

ΤΟ SUPER GOAL ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΛΟΣ:

• ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

• YOUTH SOCCER DEVELOPEMENT

• ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

• WORLD MINI FOOTBALL ASSOCIATION

• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ

Μεγάλες προσφορές σε παιδικά πάρτι

Πέραν της Ακαδημίας στο SUPER GOAL αναλαμβάνουν κάθε μορφής εκδήλωση, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, άψογο service, σε έναν πολύ όμορφο χώρο και φιλόξενο περιβάλλον, που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

ΤΟ SUPER GOAL παρέχει μεγάλες προσφορές σε παιδικά πάρτι, μόνο από 80€ ή 7€/το άτομο με μενού φαγητού.

(Κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για να τις δείτε μεγαλύτερες)

 

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ SUPER GOAL

Λεωφ. Προφάρτας και Χρ. Ράπτη, Καλύβια Αττικής, Τ.Κ 19010, Τ.Θ 221

Τηλέφωνο-Fax.: 22990-47436

www.supergoal.com.gr

facebook.com/supergoal goal

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια