Σχολείο Τερματοφυλάκων στο Summer Camp του Ολυμπιακού!

Κοψαχείλης: “Έλα να μάθεις τα μυστικά της θέσης”

Το Summer Camp του Ολυμπιακού έρχεται και όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν ονειρεύονται ήδη τις ημέρες που θα περάσουν στο “σπίτι” των Πρωταθλητών στο Ρέντη.

Την  Δευτέρα 27 Ιουνίου το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί αγόρια και κορίτσια (5-16 ετών) τα οποία θέλουν να διασκεδάσουν και να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους καλύτερους.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο πενθήμερο διασκέδασης και μάθησης στο Ρέντη θα λειτουργήσει και σχολείο τερματοφυλάκων υπό την επίβλεψη του προπονητή της Ακαδημίας και πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού κ. Σωκράτη Κοψαχείλη.

Ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων μιλώντας για το Camp και τον σκοπό του σημείωσε:

“Το Summer Camp είναι ένας μεταβατικός κύκλος ανάμεσα στην αγωνιστική περίοδο και τις διακοπές. Όλα τα παιδιά πρέπει να χαλαρώσουν και να δουλέψουν για να βελτιωθούν πριν από τις διακοπές προκειμένου να είναι έτοιμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στόχος μας όσο αφορά τους τερματοφύλακες είναι να διδάξουμε και να κατανοήσουν τα παιδιά βασικά κομμάτια της θέσης και να βελτιωθούν. Είναι μια ωραία περίοδος για να πετύχουμε πολλά. Τα παιδιά θα μάθουν πολλά μυστικά για την δύσκολη αυτή θέση. Πρώτο μας μέλημα βέβαια είναι η διασκέδαση των παιδιών και ο σεβασμός προς τους συμπαίκτες τους. Αυτά πρέπει να τα μάθουν από μικρά προκειμένου να συνεχίσουν δυνατά στο αγαπημένο τους άθλημα, το ποδόσφαιρο”.

Οι εγγραφές για το Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζονται…

Για πληροφορίες και ενημέρωση:

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (10:00-17:00)

Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)

Fax: 210-3418002

Email: schools@olympiacos.org

Site: www.olympiacos.org

Facebook: Olympiacos FC Soccer Schools

Σχόλια