Στον Πανευλευσινιακό ο Σταματάκης

Ο Γιάννης Σταματάκης έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανελευσινιακό.

Στον Πανελευσινιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Σταματάκης με τον 21χρονο άσο να μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και να πηγαίνει στην ομάδα της Ελευσίνας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Σταματάκης (σ.σ. γεννημένος στις 26 Ιουνίου 1994) αγωνίζεται ως μέσος και προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ενώ είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Ένας σοβαρός τραυματισμός όμως τον Ιανουάριο του 2014 (ρήξη χιαστών) τον άφησε πίσω και δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε στον Παναθηναϊκό καθώς οι προπονητές των τμημάτων υποδομής έκαναν λόγο για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλο ταλέντο.

Ο Σταματάκης άφησε πίσω του τον τραυματισμό, αγωνίστηκε σε κάποια φιλικά των πράσινων όπου έδειξε καλά στοιχεία αλλά και πάλι δεν πήρε μια ευκαιρία. Το καλοκαίρι του 2015 του ανακοινώθηκε ότι δεν υπολογιζόταν από το τριφύλλι και βρέθηκε ένα βήμα από τον Λεβαδειακό όπου δοκιμάστηκε αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε όμως καθώς οι Βοιωτοί στο τέλος αθέτησαν τις αρχικές υποσχέσεις.

Ο 21χρονος μέσος παρέμεινε στον Παναθηναϊκό και όλο αυτό το διάστημα έκανε κανονικά προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και προς τα τέλη Δεκέμβρη με τους παίκτες που δεν υπολογίζονταν ούτε από τον Αντρέα Στραματσόνι όχι μετά από επιθυμία του Ιταλού τεχνικού αλλά των ανθρώπων των πράσινων που είχαν ενημερώσει τον 39χρονο προπονητή ότι οι Σταματάκης, Δώνης, Μπούρμπος είναι εκτός πλάνων.

Πλέον και τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ο Σταματάκης θα παίζει στην Ελευσίνα με την ομάδα του Πανευλευσινιακού να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον νεαρό μέσο την Δευτέρα. Μάλιστα στην ομάδα της Ελευσίνας θα βρει και τον Γιαννιτσάνη με τον οποίο είχε συνυπάρξει στις ακαδημίες του τριφυλλιού. Ο 21χρονος μέσος μάλιστα ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Σχόλια