Στον Ατρόμητο ο Βαγγέλης Σάμιος

Μια τεράστια προσθήκη έκανε ο Ατρόμητος για τα τμήματα υποδομής του.

Ο πολύπειρος προπονητής Βαγγέλης Σάμιος, ανήκει πλέον στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας του Ατρόμητου.

Ο παλαιός ποδοσφαιριστής του κυανόλευκου συλλόγου επιστρέφει στον Ατρόμητο δεδομένου ότι τη διετία 2006-2007 εργάστηκε στην ομάδα Νέων των Περιστεριωτών.

Ο Βαγγέλης Σάμιος έχει τεράστια εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες και έχουν περάσει από τα χέρια του πλειάδα ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονται πλέον σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο έμπειρος κόουτς, εργάστηκε πετυχημένα, για περισσότερο από δέκα χρόνια, όντας πρώτος προπονητής στις ομάδες Κ17 και Κ20 της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«O A.Π.Σ. Ατρόμητος Αθηνών με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον πλέον πετυχημένο προπονητή στο χώρο των Ακαδημιών,  Βαγγέλη Σάμιο!

Παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στη δεκαετία του ’80 ο Βαγγέλης Σάμιος  επιστρέφει στην «οικογένεια» μας μετά από 10ετή παρουσία στον Παναθηναϊκό, αρχικά ως προπονητής της Κ17 και την τελευταία 4ετία ως προπονητής της Κ20. Την διετία 2006-2007 εργάστηκε στην ομάδα Νέων του Ατρόμητου.

Σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Σάμιος τόνισε τα εξής:« Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ατρόμητο μετά από δέκα περίπου χρόνια. Στόχος μου είναι να ετοιμάσω τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας για τα παραπάνω ηλικιακά γκρουπ και να βάλω από τη δική μου πλευρά ένα σωστό λιθαράκι ώστε τα παιδιά όταν κληθούν κάποια στιγμή στην επαγγελματική ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο άρτια εκπαιδευμένα. Ήρθα σε ένα οικείο και πολύ φιλικό περιβάλλον, ο Ατρόμητος πάντα είναι μέσα στην καρδιά μου και σε συνεργασία με όλο το τεχνικό επιτελείο θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στην πρόοδο των αθλητών».

Θυμίζουμε ότι προσφάτως στην Ακαδημία της ομάδας μας έχει ενταχθεί και ο Μάρκος Δήμος».

Σχόλια