Στην Ουντινέζε 16χρονος Σάββας Τζουανάκης από τη Ρόδο!

Στην Ιταλία προκειμένου να δοκιμαστεί από την Ουντινέζε ταξίδεψε ο Σάββας Τζουανάκης, ο οποίος αγωνίζεται στο Διγενή Κοσκινού της Ρόδου.

Πολλά μάτια έχουν δει τον Σάββα Τζουανάκη να αγωνίζεται και κάποια στιγμή όλοι περιμέναμε το κάλεσμα του από μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Τα «ιταλικά μάτια» είδαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Διγενή, εισηγήθηκαν θετικά και ζήτησαν την συμμετοχή του σε προπονήσεις της Ουντινέζε.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της Ιταλικής ομάδας δεν έμειναν στην προφορική απάντηση της διοίκησης της ομάδας του Κοσκινού που συμμετέχει στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Ζήτησαν επίσημα έγγραφη συγκατάθεση για την μετάβαση του Τζουανάκη στην Ιταλία και να λάβει μέρος στις προπονήσεις για πέντε ημέρες.

Ο Διγενής συναίνεσε  και έτσι ο 16χρονος μεσοεπιθετικός, αναχώρησε το Σάββατο (8/4), για την Ιταλία, όπου και για πέντε μέρες θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της Ουντινέζε.

Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά στις προπονήσεις επί Ιταλικού εδάφους για τον Σάββα και τα όποια αποτελέσματα να είναι θετικά. Σε περίπτωση που τελικά ο νεαρός πείσει, θα μετακομίσει για μόνιμη εγκατάσταση στην γείτονα χώρα, όπου και θα έχει την δυνατότητα να κάνει το βήμα παραπάνω.

Σχόλια