Στην Hannover 96, δοκιμάστηκε ο 17χρονος Γιάννης Πιστόπουλος

Την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε ομάδα της Γερμανίας, είχε ο ταλαντούχος 17χρονος Γιάννης Πιστόπουλος, του Αγροτικού Αστέρα.

Μετά από συνεργασία της εταιρείας Sports Exelixis με τον επίσημο Ατζέντη της Γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αχιλλέα Χατζηνικολάου, ο νεαρός αξιολογήθηκε στην U19 της Hannover 96, που αγωνίζεται στην Γερμανική Βundesliga, σε προπονήσεις μιας εβδομάδας.

Ο 17χρονος επιθετικός ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί σε αρκετούς αγώνες στη Γ’ Εθνική,  με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα, στο διάστημα της μιας εβδομάδος που παρέμεινε στην Ακαδημία του γερμανικού συλλόγου, άφησε θετικές εντυπώσεις, για την τεχνικοτακτική του κατάρτιση, αλλά και για τη δύναμη και το ζήλο που επέδειξε.

Η οριστική απάντηση της ομάδας του Αννόβερο, αναμένεται να δοθεί  έως τα τέλη Απριλίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Sports Exelixis

Μετά από συνεργασία της Sports Exelixis, με τον ατζέντη, Αχιλλέα Χατζηνικολάου, ο 17χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Πιστόπουλος, αξιολογήθηκε για μια εβδομάδα, στην U19 της Γερμανικής ομάδας Hannover 96 (Bundesliga 1).

Ο γεννημένος το 2000, επιθετικός του Αγροτικού Αστέρα (Γ’ Εθνική), άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, για την τεχνικοτακτική του κατάρτιση, αλλά και για τη δύναμη και το ζήλο που επέδειξε. Η οριστική απάντηση της ομάδας του Αννόβερο, αναμένεται να δοθεί  έως τα τέλη Απριλίου.

Ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου, με τον διευθυντή Ακαδημίας του Αννόβερο και παλαιό διεθνή Γερμανό ποδοσφαιριστή Michael Tarnat (αριστερά), που διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις
Ο Γιάννης Πιστόπουλος (δεξιά) με τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου
Ο Γιάννης Πιστόπουλος με τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου στην είσοδο του γηπέδου του Αννόβερο

Σχόλια