Στην ΑΕΚ ο 14χρονος ταλαντούχος στράικερ, Φραγκίσκος Στεργιώτης

Άλλο έναν νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή απέκτησε η ΑΕΚ, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα Κ15 που θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Ο γεννηθείς το 2001 Φραγκίσκος Στεργιώτης, υπέγραψε με την ΑΕΚ στις 24 Ιουλίου. Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο ταλαντούχος επιθετικό (σέντερ φορ) με τουλάχιστον 4 ιδιαίτερα ατού.

Ο νεαρός στράικερ έχει εκπληκτική ταχύτητα, που του δίνει αβαντάζ στις ξαφνικές αντεπιθέσεις, διαθέτει εξαιρετική ικανότητα να χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια για σκοράρισμα, γεγονός που “μπερδεύει” τους αμυντικούς, είναι πολύ ψηλός για παιδί του 2001 (1,84) πράγμα που αποτελεί κίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα στις σέντρες στη περιοχή και τέλος “βλέπει” τέρμα, απ’ όπου κι αν βρίσκεται έχοντας εξαιρετικές τελικές.

Ο 14χρονος που πλέον αποτελεί ένα δυνατό επιθετικό χαρτί στο ρόστερ της Ένωσης, αγωνιζόταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στον Κένταυρο Βριλησσίων, ενώ είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Μικτής Αθηνών. Ήταν δε βασικό στέλεχος τόσο της 7ης Περιφέρειας όσο και της Ζώνης Νοτίου Ελλάδας,

Ο Στεργιώτης θα δώσει το παρόν στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας Κ15 της ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 18-19 Αυγούστου (ιατρικές εξετάσεις).

Γιάννης Βαλμάς, για το football-academies.gr

Σχόλια