Στις 4 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια της ελληνικής Ακαδημίας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Στις 4 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν τα εγκαίνια της Ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Ελλάδα, παρουσία του πρόεδρου των “λιονταριών”, Μπρούνο ντε Καρβάλιο.

Εστω και με καθυστέρηση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του προέδρου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, τα εγκαίνια της Ακαδημίας των “λιονταριών” στην Αθήνα θα διεξαχθούν στις 4 Δεκεμβρίου.

Το “παρών” θα δώσει και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, σε μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό τόσο για τις ακαδημίες όσο και για το ίδιο το κλαμπ.

Συνδετικός κρίκος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την ελληνική ακαδημία είναι ο Φρανσίσκο Ζουέλα. Ο Αγκολέζος πρώην ποδοσφαιριστής των Σάντα Κλάρα, Ακράτητου, Ξάνθης, Κουμπάν, Αλάνια, ΠΑΟΚ, Ατρομήτου, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων Σμύρνης και Τροφένσε ανέλαβε χρέη διευθυντή.

Κοντά στον Φρανσίσκο Ζουέλα θα είναι ο Ανδρέας Μπαρμπαρής ως τεχνικός διευθυντής και ο Γρηγόρης Τζαβίδας ως ιδιοκτήτης του Anima Club, το οποίο θα φιλοξενήσει και την ακαδημία.

Παράλληλα, πέραν του του Μπρούνο ντε Καρβάλιο, παρόντες αναμένεται να είναι και Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε κορυφαίες ελληνικές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

“Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τα εγκαίνια της πρώτης ακαδημίας ποδοσφαίρου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα. Ο διευθυντής της ακαδημίας, Φρανσίσκο Ζουέλα, ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου στη Λισαβόνα και μετά από αρκετές συζητήσεις, πήρε στα χέρια του το επίσημο έγγραφο που αναγγέλλει την άφιξη του προέδρου της Σπόρτινγκ στη χώρα μας.

Ο Μπρούνο Ντε Καρβάλιο θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 4 Δεκεμβρίου, προκειμένου να δώσει το παρών στο μεγάλο αυτό event, ενώ μέσω της επιστολής που στάλθηκε στα γραφεία της ακαδημίας, εξηγούνται και οι λόγοι για τους οποίους ο πρόεδρος του συλλόγου δεν μπόρεσε να έρθει νωρίτερα στη χώρα μας. Αρχικά τα εγκαίνια της ακαδημίας είχαν προγραμματιστεί για τις 13 Νοεμβρίου, ωστόσο λόγω κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων και έκτακτων συγκυριών του ισχυρού άντρα της Σπόρτινγκ, το ταξίδι δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί.

Ο ίδιος γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των εγκαινίων, ενημέρωσε το επιτελείο του πως το ταξίδι του στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου, ενώ μαζί του θα έρθει και ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Σπόρτινγκ, από τη Λισαβόνα. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει δελτίο τύπου στο οποίο θα αναφέρεται αναλυτικά το πρόγραμμα των εγκαινίων”.

Σχόλια