Σε δημοπρασία στη Θεσσαλονίκη, η φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο, που φορούσε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Η υπογεγραμμένη φανέλα Sporting Λισαβόνας Νο. 28 δια χειρός…  Christiano Ronaldo dos Santos Aveiro βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και στην Sportexpo Marathon!

Η φανέλα της Sporting Λισαβόνας Νο. 28 με την υπογραφή του Christiano Ronaldo βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη!  Η αδελφή του Catia Aveiro την παρέδωσε στην Athetic Productions την Κυριακή 19/3, πραγματοποιώντας και την έναρξη της δημοπρασίας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/3 στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Θέρμης η παρουσίαση της Sporting Λισαβόνας από τον εκπρόσωπό της στην Ελλάδα Fransisco Zouela.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής γνώρισε την ακαδημία, τη λειτουργία και το έργο της στους παράγοντες και τα παιδιά των ακαδημιών που παρευρέθησαν στην εκδήλωση,  και όπως ήταν φυσικό έδειξαν ιδιαίτερα ζεστή ανταπόκριση και ενδιαφέρον  για την παγκόσμιας κλάσης Σχολή ποδοσφαίρου, το σύστημα ακαδημιών και τμημάτων Υποδομών  που έχει  αναπτύξει κορυφαίους ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο, όπως τους Πάολο Φούτρε, Σιμάο Σαμπρόσα, Νάνι, Ρικάρντο Κουαρέσμα και τους βραβευμένους με τη Χρυσή Μπάλα Λουίς Φίγκο και φυσικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Επίσημη καλεσμένη, η αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Catia Aveiro.  Η Catia έφερε στην Ελλάδα φανέλα Sporting Λισαβόνας με το Νο. 28 υπογεγραμμένη από τον αδελφό της και η ο οποία τρέχει ήδη σε δημοπρασία μέσα από το charityidols.gr για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Catia Aveiro τίμησε την εκδήλωση, και ανακοίνωσε πανηγυρικά την έναρξη της δημοπρασίας.  Εκπροσωπώντας την οικογένεια Ρονάλντο στηρίζει ενεργά τη Sporting Λισαβόνας και αναδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία του κορυφαίου συλλόγου ανάδειξης και εκπαίδευσης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Η ανθρώπινη αυτή ενέργεια θα κλείσει όμορφα, και πάλι στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της Sportexpo Μarathon της μεγάλης έκθεσης αθλητικών ειδών και εξoπλισμού στη ΔΕΘ/HELEXPO, την Παρασκευή 31/3 στις 18:00 σε μια ειδική εκδήλωση όπου η φανέλα θα απονεμηθεί στον πλειοδότη από τον Fransisco Zuela και τον Γιάννη Μαυρόπουλο, ο οποίος και θα παρουσιάσει την εκδήλωση.

Σχόλια