Σε απολογία o Ηρακλής, για την Κ20

Σε απολογία κλήθηκε η ομάδα του Ηρακλή, ως υπαίτια για τη μη τέλεση του αγώνα με τον Αστέρα, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στο Βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, τη 29-4-2017 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League, εξαιτίας της μη προσελεύσεως της ομάδας.

Οι υποδομές του Ηρακλή πάνε από το κακό στο χειρότερο και σύμφωνα με πληροφορίες του Football Academies υπάρχει ενδιαφέρον από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τις υποδομές του «Γηραιού»,  ώστε να αναλάβουν και να «τρέξουν» την Ακαδημία,  στα πρότυπα με αυτό που συνέβη πρόσφατα, με τις υποδομές της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η κλήση σε απολογία του Πρωτοβάθμιου Μονομελές Πειθαρχικού οργάνου της Super League:

Α) Ηρακλής Κ(20): «Βάσει των αναφερομένων στο από 29/4/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), καλείσθε ενώπιόν μας, την Παρασκευή, 5-5-2017 και ώρα 14:00, προς απολογία ως υπαίτια για τη μη τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στο Βοηθητικό γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τη 29η-4-2017 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομής Α΄ Εθνικής Κατηγορίας ΝΕΩΝ κάτω των 20 ετών, εξαιτίας της μη προσελεύσεως της ομάδας σας, ήτοι για πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1 επ, 16 παρ.1, 17 παρ. 1,2 και 21 παρ. 2 και 3 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων (Κ.Α.Π.) Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο».

Σχόλια