Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Κρανίδι!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας Σχολής Ποδοσφαίρου στο Κρανίδι με επικεφαλής τον κ. Μανώλη Ψωμά.

Νέο μέλος της ευρύτερης οικογένειας του Ολυμπιακού, είναι “Το Κλασσικό” από το Κρανίδι Αργολίδας, που εντάχθηκε στο δίκτυο.

Ο Αθλητικός Σύλλογος “Το Κλασσικό” ξεκίνησε  την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό με στόχο την άρτια εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών  και την ανάδειξη ταλέντων.

Η Σχολή στο Κρανίδι είναι η 44η του Δικτύου του Ολυμπιακού! Το Δίκτυο έχει 37 Σχολές στην Ελλάδα, 5 στην Κύπρο και 2 στις ΗΠΑ.

Υπεύθυνος της Σχολής θα είναι ο κ. Μανώλης Ψωμάς. Ο Μανώλης Ψωμάς είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία κυρίως στο Αιγάλεω και έχει παίξει και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Έχει μεγάλη εμπειρία και πολλές νέες ιδέες και με την βοήθεια του Ολυμπιακού θα πάει ψηλά. Κατά την τελευταία επίσκεψη του στο Ρέντη ο Μανώλης Ψωμάς πήρε και δώρο για τη Σχολή μια φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές των παικτών της πρώτης ομάδας.

Στοιχεία επικοινωνίας Σχολής:

Υπεύθυνος Σχολής: Ψωμάς Μανώλης

Διεύθυνση: Κρανίδι-Θέση Μπάκα

Email: elclasicopsomas@yahoo.gr

Τηλ: 2754023621

*Στη φωτό ο Μανώλης Ψωμάς μαζί με τους προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Φώτη Παπαπαναγή, Δημήτρη Μαυρογενίδη, Σωκράτη Κοψαχείλη, τον Διευθυντή της Ακαδημίας Θόδωρο Ελευθεριάδη και τον Διευθυντή Σχολών Βασίλη Νάνο.

Σχόλια