Ο Θόδωρος Σαββίδης στη Σχολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Θεσσαλονίκης

Συνεργασία με τη Σχολή του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης ξεκίνησε η Ακαδημία ΑΣ Ερμής και ο επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Σαββίδης αναλαμβάνει διευθυντής του τεχνικού επιτελείου της Σχολής.

Ο Θόδωρος Σαββίδης στην προπονητική του καριέρα ήταν στον ΠΑΟΚ (Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημίας 2010-11), στη Skoda Ξανθη (Διευθυντής Ακαδημίας προπονητής Κ-20 και με την ομάδα Νέων πήρε τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2008 και 2009), στον Ολυμπιακό Βόλου (βοηθός προπονητή), στο Λεβαδειακό (βοηθός προπονητή) και στην TSV 1860 Munchen.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης, έχοντας ως στόχο την σωστή ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Μακεδονία, ξεκίνησε συνεργασία σ’ όλα τα επίπεδα με την Ακαδημία ΑΣ Ερμής.

Ο επικεφαλής της Ακαδημίας ΑΣ Ερμής κ. Θόδωρος Σαββίδης αναλαμβάνει διευθυντής του τεχνικού επιτελείου της Σχολής μας.

Ο κ. Σαββίδης που είναι κάτοχος UEFA Pro και έχει σπουδάσει στο Πάντειο (Διεθνολόγος) αλλά και στην Γερμανία (Γυμναστική Ακαδημία Κολονίας) έχει θητεύσει με επιτυχία σε σε πολλές ομάδες ενώ κατείχε επιτελικές θέσεις σε ποδοσφαιρικές Ακαδημίες ΠΑΕ.

Η Σχολή Θεσσαλονίκης συνεχίζει δυνατά έχοντας ως επικεφαλής της τους κ.κ Χοχλάκη και Χατζηγιάγκο ενώ ο κ. Γούναρης θα είναι Τεχνικός Σύμβουλος.

Σχόλια