Ρώτησε για Λημνιό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Θα τον τσεκάρει και στην Ολλανδία, με την Εθνική Νέων

Εκτός του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Λημνιό έδειξε και σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρέθηκε στο Περιστέρι στο ματς Ατρόμητος-Ηρακλής.

Το “next big thing” του ελληνικού ποδοσφαίρου που ακούει στο όνομα Δημήτρης Λημνιός έχει ήδη αναγκάσει τους θεωρητικά μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου να έχουν σηκωμένες κεραίες. Και όχι μόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr η φήμη του 18χρονου άσου έχει περάσει τα ελληνικά σύνορα.

Πιο συγκεκριμένα σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχε έρθει να παρακολουθήσει ελληνικό ντέρμπι, βρέθηκε και στο Περιστέρι στο ματς Ατρόμητος-Ηρακλής και σημείωσε στο μπλοκάκι του το όνομα του Λημνιού. Μάλιστα ρώτησε και ανθρώπους της ομάδας για λεπτομέρειες που αφορούν στον διεθνή με την Εθνική Νέων εξτρέμ.

Ο Λημνιός έχει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο μέχρι το 2019 και σε αυτό δεν έχει προβλεφθεί κάποια ρήτρα. Αυτό σημαίνει πως ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να απευθυνθεί απευθείας στην ομάδα αρχικά. Δεν αποκλείεται πάντως να γίνει σύντομα αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του νεαρού άσου και να προστεθεί σε αυτό και ρήτρα αποδέσμευσης.

Είναι δεδομένο πλέον πως στους αγώνας του Elite Round, που θα συμμετάσχει η Εθνική Νέων U19 και στην αποστολή θα είναι ο Δημήτρης Λημνιός, θα παρευρεθούν σκάουτερς και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και πολλών άλλων κορυφαίων clubs.

Σχόλια