Μετά τον Κουγιό, …έρχονται και άλλα ταλέντα από την Ρόδο!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ «ΦΙΝΤΑΝΙΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ…

Μετά τον 98άρη Κουγιό που πήγε στην ακαδημία του Ολυμπιακού, άλλα τρία παιδιά από την Ρόδο ετοιμάζουν βαλίτσες για το επόμενο βήμα. Ο λόγος για τους Καλλιόρα, Καραμανόλη και Σβύνο.

Αν και μακριά από το κέντρο των… αποφάσεων εντούτοις η Ρόδος φαίνεται να μπαίνει ξανά στο ποδοσφαιρικό χάρτη.

Τα ποδοσφαιρικά «φιντάνια» αυξάνονται συνεχώς και φυσικά υπάρχουν παντού. Πόσω μάλλον σ’ ένα νησί όπως η Ρόδος. Ηδη αρκετοί σκάουτερ κοιτάνε πιτσιρίκια από το νησί των Ιπποτών ειδικά μετά την μεταγραφή του Σταύρου Κουγιού στον Ολυμπιακό και την Κ17 (ήδη τα πηγαίνει εξαιρετικά ο μικρός).

Ποια μπορεί να είναι τα επόμενα next big things του ελληνικού ποδοσφαίρου από την Ρόδο; Οι δύο αρχηγοί της Περιφέρειας Αιγαίου.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καλλιόρα (γεννηθείς το 1999), που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και τον Σίμο Καραμανόλη (γεννηθείς το 2001) που αγωνίζεται ως σέντερ φορ.

Αμφότεροι αγωνίζονται στην Ρόδο με τον Διγενή και ήδη έχουν προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας. Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτοί.

Υπάρχει και ο Γιώργος Σβύνος από τη Νίσυρο (γεννηθείς το 1999), ο οποίος θα κληθεί για κάποια δοκιμαστικά από μεγάλες ΠΑΕ…

Αν και ακόμα είναι νωρίς για τους πιτσιρικάδες φαίνεται πως στην Ρόδο υπάρχουν φιντάνια που μπορούν να εξελιχθούν και ν’ απασχολήσουν ομάδες της Σούπερ Λίγκας για το μέλλον. Ιδωμεν…

Σχόλια