Ρίχνεται στη μάχη του Puskas Cup ο Παναθηναϊκός Κ17

Η ομάδα Κ17 του  Παναθηναϊκού, βρίσκεται στην Ουγγαρία για το 10ο Puskas Cup και τα δύο πρώτα παιχνίδια που θα δώσει, είναι κόντρα στην Ακαδημία Πούσκας και στην Μπάγερν.

Στην μάχη του Puskas Cup που θα διεξαχθεί για 10η χρονιά στην Ουγγαρία ρίχνεται το Σάββατο το απόγευμα η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι που βρίσκονται στην Βουδαπέστη από την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 6:00μ.μ. (ώρα Ελλάδος) την Ακαδημία Πούσκας ενώ την Κυριακή θα παίξουν με την Μπάγερν.

Στην αποστολή μετέχουν 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Χριστογιώργος, Κακοσαίος, Βενέτης, Ζωγραφάκης, Παλασκώνης, Σπίνος, Νταμπίζας, Μανιδάκης, Πογιάννης, Θεοδωράκης, Τουρούκης, Σκεντεράι, Κολλόκας, Καλομοίρης, Χριστοδούλου, Αλεξανδρόπουλος, Εμμανουηλίδης, Σούλτσε, Μιχαήλ και Μαντζώρος.

Προπονητής του τμήματος είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ενώ με την αποστολή έχουν ταξιδέψει ο κ. Παπαδάκης, ως βοηθός προπονητής, ο Παναγιώτης Μπαρτζώκας ως προπονητής τερματοφυλάκων και ο Γ. Φαμέλης από το τμήμα Scouting του τριφυλλιού καθώς και ο φυσιοθεραπευτής Σ. Χατζής.

Η αποστολή των πράσινων στην διάρκεια της Παρασκευής όπου είχε όλη την ημέρα ελεύθερη έκανε μια βόλτα στην Βουδαπέστη και στον Δούναβη έχοντας την ευκαιρία να δει τις ομορφιές της πρωτεύουσας της Ουγγαρίας.

Σχόλια