«Έρχεται ο 18χρονος Ρανγκέλοφ του Ερυθρού Αστέρα στον Ολυμπιακό» [VIDEO]

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας, ο 18χρονος Μπογκντάν Ρανγκέλοφ, ο οποίος ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα, θα συνεχίσει σύμφωνα με σέρβικα δημοσιεύματα, την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο 97άρης ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ήδη θεωρείται από τους πλέον ελπιδοφόρους παίκτες στην Σερβία και θεωρείται πως έχει πολύ μέλλον, αρκεί να δουλευτεί σωστά και να συνεχίσει να εξελίσσει το -δεδομένα πλούσιο- ταλέντο του.

Ο 18χρονος διεθνής εξτρέμ, Μπογκντάν Ρανγκέλοφ, σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας “πιάνει λιμάνι” για λογαριασμό του Ολυμπιακού και ήδη πρέπει να θεωρείται παίκτης της ομάδας του Πειραιά.

Πέρυσι, έπαιξε στους Νέους του Ερυθρού Αστέρα, φέτος στόχευε πως θα αγωνιζόταν στην πρώτη ομάδα, αλλά υπήρξε αλλαγή δεδομένων, συνεχίζοντας στους νταμπλούχους Ελλάδας, όπως τουλάχιστον τονίζουν στην πατρίδα του.

Οι Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Σάσα Ζντίελαρ αγωνίζονται ήδη στον Ολυμπιακό, που πάει για… τριπλέτα από τους “ερυθρόλευκους” και ομογάλακτους της Σερβίας. Είναι γνωστές οι εξαιρετικές σχέσεις ανάμεσα στους δυο συλλόγους σε όλα τα επίπεδα.

{youtube}CvM6hTI6gEg{/youtube}

Τμήμα ειδήσεων Football-Academies.gr

Σχόλια