Η πρώτη του Ελευθεριάδη, στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού

Στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, βρέθηκε την Τρίτη (28/3), ο Θόδωρος Ελευθεριάδης ο οποίος θα αναλάβει από το καλοκαίρι το ρόλο του τεχνικού υπεύθυνου και συντονιστή του προγράμματος ανάπτυξης του Παναθηναϊκού.

Ο κ. Ελευθεριάδης όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την περασμένη εβδομάδα θα αναλάβει από το καλοκαίρι το ρόλο του τεχνικού υπεύθυνου και συντονιστή του προγράμματος ανάπτυξης του τριφυλλιού μετά από εισήγηση του Τάκη Φύσσα.

Μια πολύ σημαντική προσθήκη για το τριφύλλι και την ενίσχυση της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, που έκανε δικό του τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr, την Τρίτη (28/3) έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο “Γ. Καλαφάτης” ακόμα και αν δεν έχει αναλάβει επίσημα το νέο του ρόλο.

Ο Θόδωρoς Ελευθεριάδης πήγε στο Αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας του τριφυλλιού Τάκη Φύσσα, είδε κάποιο μέρος από τις προπονήσεις των τμημάτων των πράσινων, ενώ ξεναγήθηκε και σε όλους τους χώρους του αθλητικού κέντρου.

Δεν συνομίλησε με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, ούτε με τα παιδιά, καθώς θα είναι και επίσημα ο συντονιστής του προγράμματος ανάπτυξης στα τμήματα υποδομής των πράσινων από το καλοκαίρι, απλά είχε μια πρώτη γνωριμία με τον χώρο στον οποίο θα εργάζεται σε λίγους μήνες.

Μπόρεσε απλά να δει πως λειτουργεί η Ακαδημία και να πει και ο ίδιος την άποψη του για κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν επιπλέον ή πρέπει να αλλάξουν.

Να σημειώσουμε ότι ο Ελευθεριάδης είχε βρεθεί και στο ντέρμπι των Νέων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο Κορωπί, αλλά είχε προτιμήσει να κάτσει στην εξέδρα που φιλοξενούνται οι γονείς των παιδιών και όχι μαζί με τους τεχνικούς διευθυντές των δυο ομάδων.

Σχόλια