Προς ΠΑΟΚ ο Λάζαρος Λάμπρου – Δεν ασχολήθηκε η ΑΕΚ!

Προς Τούμπα οδεύει ο Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Κανένα θέμα Λάμπρου δεν υπάρχει στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ARENA PRESS, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού χθες υπήρξε συνάντηση του εκπροσώπου του παίκτη, Λάμπρου Χούτου, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη και του δικηγόρου, Λάκη Σημαιοφορίδη για να τελειώσει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Το deal ανάμεσα σε δύο πλευρές είναι στις 300.000 ευρώ σε μια κρίσιμη οικονομική στιγμή για τον Ηρακλή καθώς χρειάζεται χρήματα για τις οφειλές του.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Λάζαρος Λάμπρου δεν έχει πάει στη σημερινή προπόνηση του Ηρακλή που ξεκίνησε στις 11.30 και η ενημέρωση των ανθρώπων του Ηρακλή προς τους παίκτες είναι πως θα πληρωθούν σήμερα, κάτι που δείχνει πως η ανακοίνωση της μεταγραφής μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και εντός των επόμενων ωρών.

Από τον ΠΑΟΚ, πάντως, δεν επιβεβαιώνουν τη συμφωνία με τον Λάμπρου, κρατώντας χαμηλό προφίλ για το θέμα. Όσον αφορά τα έμψυχα ανταλλάγματα, είναι ένα θέμα που συζητήθηκε, αλλά ακόμα παραμένουν όλα ανοιχτά.

Ο Λάζαρος Λάμπρου βγήκε από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αλλά το καλοκαίρι που μας πέρασε, θέλησε να αποχωρήσει με προορισμό το εξωτερικό, όμως, κατέληξε στον Ηρακλή υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Δεν ασχολήθηκε με Λάμπρου η ΑΕΚ!

Κανένα θέμα Λάμπρου δεν υπήρξε στην ΑΕΚ. Με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν την ΑΕΚ να κινείται για την απόκτηση του επιθετικού του Ηρακλή, από την Ενωση δηλώνουν πλήρη άγνοια και τονίζουν ότι ουδέποτε ασχολήθηκαν με τον παίκτη.

Σχόλια