«Πόρτα» Ατρόμητου σε Σαμπντόρια για τον Κατράνη!

Παίκτης του Ατρόμητου τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, θα παραμείνει ο Αλέξανδρος Κατράνης!

Παραμένει Περιστέρι ο Κατράνης! Ο Ατρόμητος απέρριψε πρόταση της Σαμπντόρια για την πώληση του 18χρονου αριστερού μπακ, ύψους 600.000 ευρώ και οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για το καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες βρίσκονταν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τη Σαμπντόρια (με την οποία υπάρχει εδώ και χρόνια πολύ καλός δίαυλος επικοινωνίας) για την πώληση του ταλαντούχου 18χρονου αριστερού μπακ, ωστόσο ο Ατρόμητος λόγω και των δεδομένων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ δεν επιθυμούσαν την παραχώρηση του παίκτη.


Παρ’ όλα αυτά οι Ιταλοί μπήκαν πολύ δυναμικά για την απόκτηση του Κατράνη, που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν και κατέθεσαν πρόταση που άγγιζε τις 600.000 ευρώ συν μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης. Ωστόσο, η απάντηση του Ατρόμητου παρέμεινε αρνητική (αφού συνολικά δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσφορά) και οι όποιες εξελίξεις θα μετατεθούν για το καλοκαίρι.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ατρόμητος δείχνει ότι οι απαιτήσεις του για τον παίκτη είναι συγκεκριμένες και δεν πρόκειται να πέσει από αυτές, καθώς αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 18χρονος υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο που έχει διάρκεια μέχρι το 2020.

Σχόλια