Το πιο… hot καλοκαίρι του Ρέτσου!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μόλις στην πρώτη του γεμάτη χρονιά στους μεγάλους του Ολυμπιακού μπορεί να φέρει μεταγραφή άνω των 13 – 14 εκατ. ευρώ! Οι αγορές που τον τσεκάρουν και οι εξελίξεις.

Εδώ και σημαντικό διάστημα έχει γίνει γνωστό πως η Γκλάντμπαχ θα ήθελε πολύ τον πιτσιρικά στο ρόστερ της.

Δεν παίζει όμως… μπάλα μόνη της. Ομάδες από Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία (σ.σ. εκτός από Γκλάντμπαχ υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι) αλλά και Αγγλία έχουν βάλει στο… μάτι τον νεαρό άσο.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έγινε το πιο hot όνομα από τους Έλληνες των Πειραιωτών και μπορεί να φέρει πρόταση ακόμα και άνω των 13 και 14 εκατ. ευρώ! Οι αρνητικές απαντήσεις του Ολυμπιακού ήταν αρκετές πλην όμως οι εκτιμήσεις και οι νεότερες πληροφορίες θέλουν να ετοιμάζονται άμεσα 5 ή 6 κρούσεις για τον χαρισματικό αμυντικό!

Στο ίδιο μοτίβο των πληροφοριών εκτιμάται πως ο Ρέτσος μπορεί να προσελκύσει συλλόγους ακόμα και με νούμερα των 15 και 16 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα βάσει όλων αυτών από κάποιες πηγές εκφράζεται η… σιγουριά πως ο στόπερ των ερυθρόλευκων μπορεί από φέτος κάλλιστα να κάνει το μεγάλο βήμα του σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο.

Και μπορεί η Γκλάντμπαχ να παρουσιάζεται ακόμα και ως φαβορί για την απόκτησή του, ωστόσο με την ζήτηση που έχει ο μικρός τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του πάντως έχει υπάρξει ξεκάθαρος. Συζητάει για πθανή παραχώρησή του με ποσά άνω των 12 και 13 εκατ. ευρώ.

ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ LIMIT UP

Φέτος ο Ρέτσος έκανε στο σύνολο 31 ματς με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη (σ.σ. και ενώ προλαβαίνει να κάνει και άλλα ματς).

Κατέγραψε το δικό του ρεκόρ ως νεότερος αρχηγός και έπαιξε σε ότι θέσεις τον χρειάστηκε η ομάδα (σ.σ. στόπερ και ακραίος μπακ – κυρίως αριστερός – και αμυντικός χαφ).

Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα και στο Transfermarkt το limit up του ήταν τρομερό και μέσα σε μικρό διάστημα.

Από αξία 200.000 ευρώ έφτασε να κοστολογείται 1 και ακόμα και 1,5 εκατ. ευρώ. Τα οικονομικά δεδομένα βέβαια ως προς την περίπτωσή του αλλάζουν διαρκώς προς τα… πάνω.

Το πιο σπουδαίο για τον Ρέτσο είναι η προοπτική που έχει και οι δυνατότητες εξέλιξης και περαιτέρω βελτίωσης.

Σχόλια