ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ [PHOTOS]

Το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αργολίδας, στην κατηγορία των Προπαίδων, κατέκτησε η Ακαδημία του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ, επικρατώντας στον τελικό με 5-0 της ομάδας της Μπουμπουλίνας Σπετσών, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Προσύμνης.

Ο αγώνας διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων. Η ομάδα του Άργους, με προπονητές τους Κλεόβουλο Καλτάκη, Αποστόλη Κατσά και Δημήτρη Τότσικα, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, άνοιξε το σκορ στο 10′ με κεφαλιά του Πανόπουλου και στο 15′ διπλασίασε τα τέρματά της με σουτ του Διαβολή.

Ο Κουτσούκος στο 20′ έκανε με ωραίο σουτ το 3-0 και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Διαβολής με όμορφη κεφαλιά έγραψε το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χασάπης με πλασέ σημείωσε το τελικό 5-0. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, αλλά και στους προπονητές τους, για την πολύ καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία  όλα αυτά τα χρόνια.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Καραντζούλης, Σκουτέρης, Παπαμιχαλόπουλος, Μπάνι, Μπαρδόκας, Μαυρόγιαννης, Κουτσούκος, Πανόπουλος, Θεοδοσιάδης, Ζουγλής, Διαβολής, Άλκια, Καρκαλάτος, Ίον, Χασάπης, Φατούρος, Μπελερής.


Σχόλια