Παίδες: Πρωταθλήτρια η βόρεια ζώνη, νίκησε στα πέναλτι τη νότια ζώνη [PHOTOS]

Στη διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε ο τελικός αγώνας της κατηγορίας Παίδων, μεταξύ της βόρειας (2ης) και της νότιας (3ης) ζώνης, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με 1-1 με τη νότια ζώνη να ανοίγει το σκορ στο 19′ με τον Πετούση, όμως στο 53′ ο Κωνσταντινίδης ισοφάρισε σε 1-1 για τη βόρεια ζώνη.

Στη διαδικασία των πέναλτι η βόρεια ζώνη επικράτησε με 4-3 της νότιας ζώνης, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας της βόρειας ζώνης Καζουλίδης που απέκρουσε δύο πέναλτι και έτσι η ομάδα του κατέκτησε τον τίτλο της διοργάνωσης.

Η σειρά των πέναλτι:
Μαρτίνης 0-1
Κωνσταντινίδης 1-1
Μούγιος απέκρουσε ο Καζουλίδης
Τσιαφαλιάς 2-1
Τσέργος 2-2
Βουτσάς 3-2
Κουσταμπάρδης 3-3
Θεοδωρίδης 4-3
Κολινιάτης απέκρουσε ο Καζουλίδης

Την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου, Κώστας Βρακάς.

Διαιτητής του τελικού ήταν ο Γιώργος Μάντζιος, με βοηθούς τους Θανάση Θανασιά και Βασίλη Αντωνίου, ενώ χρέη 4ου εκτέλεσε ο Γιώργος Τάσης.

1η ΖΩΝΗ ΠΑΙΔΩΝ (βόρεια): Καζουλίδης, Μπόνιος, Σαρρής, Σαμέτ, Θυμιάνης, Βουτσάς, Κωνσταντινίδης, Γραβάς (50΄ Κοντάκης), Μπαταλάμας (69΄ Παπαδόπουλος), Γκουντζουριάδης (76΄ Ντόλιας), Θεοδωρίδης. Αναπληρωματικοί: Πασσαλής, Τσιαφαλιάς, Καλογήρου, Βεζυρίδης, Ντόλιας, Παπαδόπουλος, Κοντάκης

3η ΖΩΝΗ ΠΑΙΔΩΝ (νότια): Σούρδης, Ράμμα, Κουστουμπάρδης, Αρβανίτης, Πετούσης, Μαρτίνης, Σπηλιοτόπουλος (68΄ Λιαρίκος), Τσέργας, Κολινιάτης, Μούγιος, Μασούρας (48΄ Μπλάτσος, 72΄ Στεργιώτης λ. τρ.). Αναπληρωματικοί: Τόκι, Μπακατσέλος, Λιαρίκος, Πέτρου, Μπλάτσος, Στεργιώτης, Μελιάδης

Φωτορεπορτάζ

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση, από το passports.gr κάνοντας κλικ εδώ

Σχόλια