Από τον Ολυμπιακό, στο Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου, ο 17χρονος Βασίλης Πέτσης!

Σε ακόμη μία ποιοτική προσθήκη προχώρησε η ομάδα του Ρήγα Φεραίου Βελεστίνου, αφού συμφώνησε με ένα από τα πλέον υποσχόμενα ταλέντα του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου, τον 98άρη Βασίλη Πέτση.

Ο Βολιώτης μέσος, που έχει αγωνιστεί και στις Μικτές της ΕΠΣΘ, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Ερμή Βόλου και στη συνέχεια πέρασε από τις ομάδες Νέων του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου. Στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν συμμετείχε στο πρωτάθλημα Νέων της Super League, υπό τις οδηγίες του Παντελή Βαρβέκη, στην Κ20 της Νίκης Βόλου πραγματοποιώντας εξαιρετική παρουσία, ενώ στο δεύτερο μισό ήταν μέλος της Κ17 του Ολυμπιακού Πειραιώς, όπου με προπονητή τον Δημήτρη Μαυρογενίδη, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στις εν λόγω ηλικίες, μαζί με τον επίσης Βολιώτη, Ανδρέα Δερμιτζάκη.

Ο 17χρονος Πέτσης συμφώνησε με το σύλλογο του Βελεστίνου και χθες πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή, έστω και σε φιλικό. Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, τόνισε αναφορικά με τη νέα πρόκληση που του παρουσιάζεται:

«Είναι μία ευκαιρία για μένα και προοπτική η μετακίνησή μου στο Ρήγα Φεραίο. Είμαι 17 χρονών και θα ανήκω σε ομάδα Γ’ Εθνικής. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το επίπεδο είναι καλό στο πρωτάθλημα και ο Ρήγας είναι πλέον μία από τις σταθερές δυνάμεις της κατηγορίας. Θα έχω την ευκαιρία να πάρω συμμετοχές και εμπειρία προκειμένου να βελτιωθώ».

Τμήμα ειδήσεων football-academies.gr

Σχόλια