Από την ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΞΙΚΟ, Γενικός Υπεύθυνος στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ o ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΣΕΛΗΣ!

Από τις βάσεις χτίζεται πλέον το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Αιγάλεω και η διοίκηση της ομάδας υπό την προεδρία του Γιάννη Παλτόγλου, όπως είχε δηλώσει την ημέρα ανάδειξης του στον κορυφαίο θώκο της ομάδας, πρώτο μέλημα θα είχε και την πλήρη αναδιοργάνωση των ακαδημιών και των υποδομών του συλλόγου.

Ο τομέας αυτός των ακαδημιών,  είχε φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ κάποτε τα «τσικό» του Αιγάλεω ήταν πασίγνωστα για την παραγωγή ταλέντων, τα οποία επάνδρωσαν την πρώτη ομάδα και ανέδειξαν αστέρες πρώτου μεγέθους.

Η διοίκηση του Α.Ο. Αιγάλεω ξεκίνησε αυτή την διαδικασία με μία ενέργεια μεγάλου βεληνεκούς, που αποδεικνύει ότι το όραμα και για την ομάδα αλλά και για τις ακαδημίες είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Ο Αιγαλιώτης Γιώργος Πετσελής, που εδώ και πολλά χρόνια είναι ομοσπονδιακός εκλέκτορας όλων των εθνικών ακαδημιών στο Μεξικό, θα είναι ο νέος Γενικός Υπεύθυνος στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Αιγάλεω.

Οι επαφές μεταξύ της διοίκησης Παλτόγλου και Πετσελή έχουν ξεκινήσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του εν λόγω τεχνικού στο Μεξικό, αλλά τελικά επήλθε συμφωνία. Ο Α.Ο. Αιγάλεω και ο Γιώργος Πετσελής, ήδη έχουν καταστρώσει το πλάνα τους και από τα τέλη Αυγούστου, ο παλιός ξενιτεμένος Αιγαλεώτης, θα έχει πλέον μόνιμη παρουσία στην χώρα μας, ξεκινώντας το έργο του για την γενική αναδιοργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών του Α.Ο. Αιγάλεω.

Σίγουρα είναι μεγάλη η επιτυχία για την διοίκηση της ομάδας, όπως βέβαια και οι απαιτήσεις που από εδώ και στο εξής θα υπάρχουν, καθώς στόχος είναι τα τμήματα υποδομής να αποτελέσουν πρότυπο λειτουργίας και οργάνωσης.

 

Σχόλια