Ειδικά προγράμματα PERSONAL στο COSMOS CLUB !

Ιδιαίτερα μαθήματα ποδοσφαίρου σε ολιγομελή τμήματα, αλλά και πρόγραμμα προσωπικών προπονήσεων, ξεκίνησαν στο COSMOS CLUB στον Κολωνό με σκοπό τη διόρθωση των αδυναμιών των ποδοσφαιριστών, την απόκτηση νέων δεξιοτήτων και τη βελτιστοποίηση της ατομικής τεχνικής.

Γιατί απαιτείται η προπόνηση PERSONAL;

Οι ικανότητες του κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή δεν είναι δυνατόν να αναπτυχθούν μέσα από την προπόνηση στην Ακαδημία και μόνο. Για το λόγο αυτό απαραίτητη πλέον είναι η προσωπική προπόνηση (PERSONAL) με προσωπικό προπονητή, για την ανάπτυξη των ικανοτήτων των παικτών, εφόσον φυσικά επιθυμούν να αναρριχηθούν και να πρωταγωνιστήσουν στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε η διαδικασία των PERSONAL μαθημάτων, είναι δεδομένη στις αθλητικά αναπτυγμένες χώρες, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η Εξειδικευμένη Προπόνηση

Η ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών απαιτεί εξειδικευμένη προπόνηση τεχνικής και είναι αδύνατον να εφαρμοστεί ατομικά σε κάθε ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια των προπονήσεων στην Ακαδημία του.

Η τεχνική είναι γνωστό, ότι είναι το Α και το Ω στο ποδόσφαιρο. Ξεκινώντας από μικρή ηλικία, βάζεις τα θεμέλια, για να μπορείς να γίνεις ανταγωνιστικός και να διακριθείς. Το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να έχει ο ποδοσφαιριστής, που θέλει να φτάσει σε υψηλό επίπεδο, είναι να έχει και υψηλή ατομική τεχνική.

Πρωτοπορεί το COSMOS CLUB

Έτσι στο COSMOS CLUB στον Κολωνό που στεγάζεται και η επίσημη Ακαδημία του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, ξεκίνησε πρόγραμμα ειδικής εξατομικευμένης προπόνησης, πάνω στις ατομικές αδυναμίες του ποδοσφαιριστή, καθώς και ασκήσεις σε μικρά group, με στόχο τη διόρθωση των αδυναμιών των ποδοσφαιριστών, την απόκτηση νέων δεξιοτήτων, τη βελτιστοποίηση της ατομικής τεχνικής, αλλά και την απόκτηση της πλήρης επαφής που απαιτείται με τη μπάλα.

Δουλεύοντας την τεχνική ο ποδοσφαιριστής, αναδεικνύει από κει και πέρα και τα άλλα του ταλέντα, όπως την ταχύτητα, την έκρηξη, τη δύναμη, τη νευρομυϊκή συναρμογή, την ισορροπία, την ελαστικότητα και έτσι συν το χρόνο βελτιώνεται και δίνει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, ώστε να φτάσει να παίξει σε υψηλό επίπεδο και να διακριθεί. Ειδικά στη χώρα μας, όπου οι προπονήσεις στις ομάδες είναι περιορισμένες χρονικά και ο εκάστοτε προπονητής, δεν έχει τη δυνατότητα, ίσως και την τεχνογνωσία για τη διόρθωση των αδυναμιών των ποδοσφαιριστών, είναι πολύ λογικό οι αθλητές να υπολείπονται αρκετών ποδοσφαιρικών στοιχείων, παρότι μπορεί να είναι ταλαντούχοι.

Στο  COSMOS CLUB στον Κολωνό, εφαρμόζουν ειδικό πρόγραμμα για κάθε ηλικία ποδοσφαιριστή, με σκοπό να βοηθήσουν τους αθλητές με extra προπονητικές μονάδες, που θα τους ανεβάσουν επίπεδο, χωρίς να προκαλέσουν εξάντληση και να αποβεί εις βάρος της προπόνησής τους με την ομάδα!

Παίρνοντας ο νεαρός  ποδοσφαιριστής μέρος στα ιδιαίτερα μαθήματα ποδοσφαίρου στο COSMOS CLUB, βελτιώνει ιδανικά τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και τελειοποιεί το παιχνίδι του!

.

Τα χαρακτηριστικά του COSMOS CLUB Personal Τraining

* Ο προσωπικός προπονητής λαμβάνει υπ’ όψιν του πολλές παραμέτρους που αφορούν τον ασκούμενο, όπως η ηλικία, τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά, η θέση του μέσα στο γήπεδο, η προπονητική του εμπειρία, τα ιδιαίτερα προσόντα ή οι αδυναμίες του και φυσικά η προσωπικότητα του αθλητή.

* Ο προσωπικός προπονητής ασχολείται αποκλειστικά με τον αθλητή, κατανοεί τις ανάγκες του, προσαρμόζει και τροποποιεί σε κάθε προπόνηση τις ασκήσεις σύμφωνα με τη φυσική του κατάσταση, τις ανάγκες του και τα σημεία στα οποία χρειάζεται περισσότερη δουλειά.

* Ο προσωπικός προπονητής επιτηρεί στενά και σε κάθε λεπτομέρεια τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων και την εξέλιξη της προπόνησης, ενθαρρύνει και κινητοποιεί τον αθλητή, έτσι ώστε αυτός να έχει άμεσα αποτελέσματα.

Δηλώσεις συμμετοχής

Συμμετοχή στο πρόγραμμα Personal του COSMOS CLUB μπορεί να δηλώσει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, από οποιαδήποτε ακαδημία στην Αττική.

Πληροφορίες – Εγγραφές

COSMOS CLUB

Αίμωνος και Καλλικλέους Κολωνός (πίσω από τα ΚΤΕΛ Κηφισού)

Τηλέφωνα: 210 51 44 141 και 210 51 26 100

 

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr


Σχόλια