Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Σαμαράς – Νέα ανατροπή!

Η επιμονή του Ζιλμπέρτο Σίλβα για να παραμείνει στο οργανόγραμμα και στη διεύθυνση της Aκαδημίας του «τριφυλλιού» ο Γιάννης Σαμαράς φαίνεται πως δικαιώνεται, καθώς η υπόθεση οδεύει προς ολική ανατροπή και παραμονή. Πιθανή μετάθεση του Γιάννη Βονόρτα στα τμήματα υποδομής.

Μέχρι την άφιξη του νέου διευθυντή ποδοσφαίρου, ο «Ολλανδός» ήταν συμβιβασμένος πως θα αποχωρούσε έπειτα από 6 χρόνια στη διεύθυνση των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού, όντας ενοχλημένος και απ’ την κριτική που είχε δεχθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν (και) απ’ τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Ζιλμπέρτο ωστόσο επέμεινε και ζήτησε να το ξανασκεφτεί, συζητώντας μαζί του επί μέρες το θέμα. Προ τριών ημερών, με το που επέστρεψε ο Βραζιλιάνος απ’ την πατρίδα του, συναντήθηκαν εκ νέου και ο «Σαμ» εν τέλει ψήθηκε να μείνει, αφού υπήρξαν ξεκάθαρες εγγυήσεις, για πράγματα που θα γίνουν στην Ακαδημία.

Μάλιστα, ο Ζιλμπέρτο ανέλαβε την πρωτοβουλία να γίνει μια κοινή συνάντηση των Αλαφούζου, Σαμαρά, παρουσία του ιδίου, για να ξεπεραστούν και να λυθούν οι όποιες «παρεξηγήσεις» και να συνεχιστεί δίχως «εσωτερικά» ζητήματα η κοινή τους πορεία καθώς και να γίνουν κάποιες αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της  ακαδημίας.

Στα τμήματα υποδομής ακούγεται ότι είναι πιθανό να μετατεθεί και ο Γιάννης Βονόρτας, που έχει ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται για το τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας, αλλά ο παλαίμαχος άσσος δεν δείχνει να επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Πηγή: sentragoal.gr, sport-fm.gr

Σχόλια