ΠΑΟΚ: Μεταγραφική τριπλέτα για την Ακαδημία

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστές τις μεταγραφές τριών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν ενταχθεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Πρόκειται για τον 98άρη αμυντικό, Ραφαήλ Γιαλαμούδη, από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών ο οποίος ανήκει πλέον στο δυναμικό της Κ20 του ΠΑΟΚ. Επίσης απέκτησε το γεννηθέντα το 2002 αμυντικό χαφ Παναγιώτη Παναγιώτου, από τον ΑΟ Γιάννινα, για την Κ14 του ΠΑΟΚ και τον γεννηθέντα το 2001 Γιώργο Βρακά, ο οποίος και αυτός προέρχεται από τον ΑΟ Γιάννινα και αγωνίστηκε από τα μισά της περασμένης σεζόν στoν ΠΑΟΚ και ανήκει ήδη στο δυναμικό της νυν Κ15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Τα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν τις σημαντικές προσθήκες ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στο δυναμικό τους.

Στην Κ20 ο Γιαλαμούδης

Δυνατή μεταγραφή, ορμώμενη εκ Γιαννιτσών, πέτυχε ο ΠΑΟΚ, με τον αμυντικό Ραφαήλ Γιαλαμούδη.

Γεννημένος  το 1998 και πρωταθλητής με την ομάδα νέων στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας την περασμένη σεζόν  με την Ακαδημία Γιαννιτσών, ο Γιαλαμούδης ανήκει πλέον στο δυναμικό της Κ20 του ΠΑΟΚ.

O Γιαλαμούδης αγωνίζεται ως δεξί μπακ χαφ.

Ενίσχυση για Κ15 και Κ14

Τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν δύο ακόμα σημαντικές μεταγραφές, που προέρχονται από την ΑΟ Γιάννινα.  Aμυντικό χαφ, με προσόντα και δυναμική είναι ο 13χρονος Παναγιώτης Παναγιώτου που ανήκει πλέον στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ14.

Ο Γιαννιώτης ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από την ΑΟ Γιάννινα και μετρά  συμμετοχές στην ΕΠΣ Ιωαννίνων, στις περιφερειακές μικτές, ενώ έχει κληθεί και στις προεπιλογές των εθνικών ομάδων. Γεννήθηκε το 2002.

Ομοίως, ένας ποιοτικός και ταλαντούχος μέσος είναι ο Γιώργος Βρακάς που αγωνίστηκε και στα μισά της περασμένης σεζόν στoν ΠΑΟΚ. Γεννήθηκε το 2001, ήρθε από τα Ιωάννινα στην Θεσσαλονίκη και ανήκει στο δυναμικό της νυν Κ15.


Σχόλια