Η Τούμπα γέμισε χαμόγελα και ταλέντο

Μία κουραστική, γεμάτη και μακρά σεζόν έφτασε στο τέλος της. Ή καλύτερα σχεδόν στο τέλος της. Τα παιδιά των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ γιόρτασαν στο γήπεδο της Τούμπας την λήξη της αγωνιστικής περιόδου με μία εκδήλωση αφιερωμένη στο θέαμα και την διασκέδαση.

Λέμε σχεδόν στο τέλος της γιατί οι ομάδες της Ακαδημίας όπως και κάθε καλοκαίρι συμμετέχουν σε πληθώρα τουρνουά στην Ευρώπη και προετοιμάζονται παράλληλα για την νέα χρονιά.

Το ραντεβού λοιπόν δόθηκε για την Τετάρτη (10.06) το απόγευμα και καλεσμένες ήταν οι ομάδες από την Κ6 έως και την Κ13. Απαλλαγμένα από το άγχος της τακτικής και με μοναδικό κίνητρο την διασκέδαση τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους την ημέρα και πήραν το χειροκρότημα του κόσμου.

Αφού τα μικρότερα παιδιά ζέσταναν την ατμόσφαιρα με φιλικούς αγώνες, ακολούθησαν παιχνίδια δεξιοτήτων. Το θέαμα ήταν εκπληκτικό και οι νεαροί τεχνίτες χάρισαν μερικές . Ποδαράκια με μπάλα του τένις, σλάλομ σε διαδρόμους με εμπόδια, shooting wall, διαγωνισμοί πέναλτι αλλά και πάσες ακριβείας περιελάμβανε το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Η γιορτή έκλεισε με φιλική αναμέτρηση σε όλο το γήπεδο, μεικτών ομάδων που αποτελούνταν από παιδιά των Κ12 και Κ13, η οποία ήταν πλούσια σε φάσεις και γκολ, με το τελικό 4-2 υπέρ των μαύρων να έχει μικρή σημασία καθώς όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν χαρούμενοι, γνώρισαν την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους  και πάτησαν το χορτάρι της Τούμπας.

Σχόλια